20.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Παφίτης ο πρωταθλητής σπόρτιγκ στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής

Ο Χάρης Χριστοδουλίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής σπόρτιγκ

Με 14 βαθμούς ποινής, ο διεθνής σκοπευτής του Σκοπευτικού Ομίλου Πάφου, Χάρης Χριστοδουλίδης αναδείχθηκε πρωταθλητής σπόρτιγκ, στο φετινό Παγκύπριο Πρωτάθλημα Σκοποβολής που διοργανώνει η Σκοπευτική Ομοσπονδία Κύπρου (ΣΚΟΚ).

Ανακοίνωση της ΣΚΟΚ αναφέρει ότι στη δεύτερη θέση με 16 βαθμούς ποινής ισοβάθμησαν οι Ντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΜ και Κωνσταντίνος Αριστοφάνους του ΣΚΟΛΑΡ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην τέταρτη θέση τερμάτισε ο Άγγελος Αβραάμ της ΣΚΟΛΕΜ με 21 βαθμούς ποινής και την πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος συμπλήρωσαν, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου της ΣΚΟΛΕΥ με 22 βαθμούς ποινής και ο Γιώργος Αριστείδης της ΣΕΛ με 23 βαθμούς ποινής.

Το φετινό πρωτάθλημα στο αγώνισμα του σπόρτιγκ περιλάμβανε οκτώ αγώνες από τους οποίους για κάθε αθλητή μέτρησαν τα έξι καλύτερα αποτελέσματα, με το σύστημα των βαθμών ποινής, δηλαδή, η διαφορά των επιτυχιών κάθε σκοπευτή, από το αποτέλεσμα του νικητή κάθε αγώνα, ο οποίος βαθμολογείται με μηδέν βαθμούς ποινής.

Στην κατηγορία των βετεράνων πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου του ΣΚΟΛΑΡ με 46 βαθμούς ποινής ενώ στη δεύτερη θέση ισοβάθμησαν οι Αντώνης Αντωνίου της ΣΚΟΛΕΜ και Γιάννος Νεοφύτου της ΣΚΟΛΕΥ με 73 βαθμούς ποινής.

Ο Ευάγγελος Καραβόλιας και πάλι της ΣΚΟΛΕΥ με 113 βαθμούς ποινής εξασφάλισε τον τίτλο του πρωταθλητή στους σούπερ βετεράνους (άνω των 65 χρόνων), ενώ δευτεραθλητής στην κατηγορία αναδείχτηκε ο Γιώργος Ευστρατίου της ΣΕΛ με 148 βαθμούς ποινής.

Τριταθλητής ο Νίκος Πετρίδης της ΣΚΟΛΕΥ με 157 βαθμούς ποινής.

Τα έπαθλα στους πρωταθλητές, θα απονεμηθούν στην ετήσια τελετή βράβευσης της ΣΚΟΚ, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου στο Ολυμπιακό Μέγαρο στη Λευκωσία.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ