21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πασχαλινά παιχνίδια στο νερό στα Δημοτικά Μπάνια την Τρίτη του Πάσχα!

Θέλοντας, να τιμήσουν τα έθιμα του Πάσχα, οι Χειμερινοί Κολυμβητές του Σωματείου “Βρυσούθκια Κέλπετρη”, θα διοργανώσουν και φέτος Πασχαλινά παιχνίδια στο νερό, την Τρίτη του Πάσχα 18 Απριλίου από τις 9.00 μέχρι τις 11.00 π.μ., στο χώρο των Δημοτικών Μπάνιων.


Ο πρόεδρος των Χειμερινών Κολυμβητών Πάφου Ματθαίος Ιεροκηπιώτης τόνισε χαρακτηριστικά : “Μετά την πολύ μεγάλη  επιτυχία των πασχαλινών μας παιχνιδιών στο νερό, τα δυο προηγούμενα χρόνια σε παγκύπρια πρωτοτυπία αποφασίσαμε να τα διοργανώσουμε και φέτος και  θα γίνουν την Τρίτη του Πάσχα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όλος ο κόσμος είναι ευπρόσδεκτος, να κοπιάσει στα Δημοτικά μας Μπάνια και υποσχόμαστε ένα μοναδικό θέαμα και ένα δίωρο, γεμάτο διασκέδαση, μουσική, παραδοσιακούς χωρούς, πλούσια δράση και πολλές εκπλήξεις”.

Καταλήγοντας ο Ματθαίος Ιεροκηπιώτης, ανέφερε  ότι τα παιχνίδια που προγραμματίζονται θα είναι κατηγορίες αντρών και γυναικών και θα είναι αυγουλοδρομίες στο νερό, μακροβούτια, διαγωνισμός ελεύθερης κατάδυσης κ.α..

Στη ξηρά, θα γίνουν, τα γνωστά παραδοσιακά παιχνίδια, σακουλοδρομίες, ζίζυρος, σχοινί και άλλα…Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα προσφερθούν σε όλο τον κόσμο, από το Σωματείο, φλαούνες, κρασί, ζιβανία και Πασχαλινά αυγά, ενώ όσοι λάβουν μέρος, στα διάφορα αγωνίσματα θα πάρουν οι πρώτοι έπαθλα και άπαντες μετάλλια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ