20.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Πας Κατω Πυργος-Μιλτιαδης Ταλας: “Μόνο νίκη με τα Μανδριά”

Συνεχεία στη ξέφρενη πορεία στο πρωτάθλημα έδωσε ο ΠΑΣ Κάτω Πύργος-Μιλτιαδης Τάλας.

Η ομάδας του Νίκου Χριστοφη επικράτησε με 2-1 στον Μουταλλο του Προμηθέα και παρέμεινε στην κορυφή με 15 βαθμούς. Για τη νέα επιτυχία της ομάδας μίλησε στο PafosPress ο πρόεδρος ο Αντώνης Φωτίου.

Πετύχατε μια μεγάλη νίκη αν και βρεθήκατε πίσω στο σκορ

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ήταν ένα δύσκολο παιγνίδι. Πάντοτε ο Μουταλλος είναι μια δυνατή έδρα. Είναι σημαντικό για όποια ομάδα μπορέσει να φύγει από εκεί με τη νίκη. Αν και βρεθήκαμε πίσω στο σκορ δείξαμε χαρακτήρα και το γυρίσαμε.

Κλειδί για τη νίκη μας ήταν ότι μπορέσαμε να ισοφαρίσουμε πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον διαιτητή της αναμέτρησης για την άψογη διαιτησία που έκανε.

Παραμείνατε στην κορυφή έχοντας αποκτήσει μια σημαντική διάφορα από τους υπόλοιπους. Ποσό σημαντικό είναι για εσάς;

Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία της ομάδας μέχρι τώρα. Έχουμε αποδείξει στο γήπεδο ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε αντίπαλο όπου και αν παίξουμε. Έχουμε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες.

Υπάρχει μπροστά σας το ντέρμπι με τον Α.Σ.Μανδριων. Ποιος είναι ο στόχος;

Στο γήπεδο μας δεν υπάρχει άλλος στόχος εκτός από την νίκη. Έχουμε απέναντι μας έναν δυνατό αντίπαλο τον όποιο σεβόμαστε. Περιμένω ένα δυνατό αγώνα. Στη Ταλα όμως πάντα είμαστε το φαβορί. Θα τα δώσουμε όλα για την νίκη.

Περιμένετε αρκετό κόσμο στο γήπεδο;

Ο κόσμος σιγά σιγά επιστρέφει. Βλέπει ότι γίνεται πολύ καλή δουλεία. Πιστεύω πως και σε θα έχουμε μεγάλο αριθμό φιλάθλων από όλη την Πάφο.

Κώστας Ιωάννου, αθλητικογράφος

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ