21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Παρουσίαση Βιβλίου “Odd One Out” του Παύλου Λάμπη

Ένα βιβλίο που αποκαλύπτει την σπουδαιότητα του να στρέφεσαι ενάντια στους κοινωνικούς κανόνες

Ο βραβευμένος σεναριογράφος, συγγραφέας, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, Παύλος Λάμπης παρουσιάζει το βιβλίο του με τίτλο “Odd One Out”, στο Τεχνόπολις 20 στην Πάφο, την Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30. Το Odd One Out είναι ένα νέο βιβλίο από τον αναγνωρισμένο συγγραφέα Παύλο Λάμπη που ενθαρρύνει τους αναγνώστες του να απελευθερωθούν από όλες τις κρίσεις και διακρίσεις, και να μάθουν να εκτιμούν την δική τους μοναδικότητα.

Ένα πνευματώδες ταξίδι της προσπάθειας ενός ανθρώπου να ανακαλύψει ένα νέο τρόπο ζωής, που θα τον μεταφέρει σε άγνωστα μέρη. Πέρα από αυτά, το Odd One Out είναι ένα αναίσχυντο χρονικό κραιπάλης, αναποδιών, εκρηκτικών ξεσπασμάτων και απόλυτης επιτυχίας. Αυτό το ταχέως διαδραματιζόμενο βιβλίο, αναδιφά επίσης σε διαφορετικές πτυχές της ζωής, όπως αυτή μπορεί να ιδωθεί μέσα από ξεχωριστές ιστορίες, που περιλαμβάνουν μια ευρεία ποικιλία ατόμων, πολλά εκ των οποίων αποδεικνύεται ότι είναι αλληλένδετα, καθώς εξελίσσονται οι ιστορίες τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η αυτο-αποδοκιμαστική αφήγηση του Παύλου Λάμπη είναι άκρως σαρκαστική και απολύτως ξεκαρδιστική, και μαζί με τις επικές του ατάκες σοφίας και γρήγορου διαλόγου– δημιουργώντας μεγάλη περιπέτεια και άγριο δράμα γύρω από τα πορώδη όρια ανάμεσα στη μυθοπλασία και την πραγματική ζωή, πετυχαίνει να είναι ένα βιβλίο που σε κάνει να γελάς δυνατά.

 “Το Odd One Out είναι ένα βιβλίο σοφίας, συμβουλών, και στιγμών δυνατού γέλιου.

Μια εξαίσια, ακαταμάχητη πηγή απόλαυσης.” THE GREEK REPORTER EUROPE

“Εκκωφαντικά αστείο.” PREMIERE MAGAZINE

“Η αναζήτηση του Λάμπη για τα πολυτιμότερα αριστουργήματά του είναι μια συναρπαστική εναλλαγή συναισθημάτων και ανάγνωσης.” OK!

 RSVP: 96239985 / [email protected]

Θα ακολουθήσει δεξίωση.

 Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Παύλος Λάμπης είναι ένας βραβευμένος σεναριογράφος, συγγραφέας, θεατρικός συγγραφέας και σκηνοθέτης, γεννημένος στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νότιας Αφρικής. Σπούδασε στο Ίδρυμα Τέχνης του Γιοχάνεσμπουργκ (Johannesburg Art Foundation), έχει την έδρα του στην Κύπρο και είναι ο Διευθυντής Μάρκετινγκ και Προϊστάμενος του Δημιουργικού Τμήματος ενός μεγάλου ιδιωτικού οργανισμού.

 Το 2008, αφού επέζησε από ένα παρ’ ολίγον θανατηφόρο αυτοκινητιστικό, ο Λάμπης ξεκίνησε να γράφει και δημοσίευσε την αυτοβιογραφία του Πού είναι το Σπίτι; – Το Ταξίδι των Ξεκαρδιστικών Αντιθέσεων (Where is Home? – A Journey of Hilarious Contrasts). Οι εξαιρετικά δημοφιλείς αφηγήσεις του τον ενέπνευσαν να συνεχίσει να γράφει, να κάνει παραγωγές και να ερμηνεύει stand-up κωμωδία βασισμένη στο βιβλίο.

 Ως καθιερωμένος θεατρικός συγγραφέας στην Κύπρο, ο Λάμπης έχει γράψει, έχει κάνει την παραγωγή και έχει σκηνοθετήσει θεατρικές παραγωγές όπως το 74 και το Μελίνα: Η Τελευταία Ελληνίδα Θεά, που γνώρισε ευρεία αποδοχή από τους κριτικούς. Άλλα έργα περιλαμβάνουν τα Taj Mahal, Evagora, Volare, The Madness of Marilyn, Onassis: The Final Hour και το Divorced, Beheaded, Died; Divorced, Beheaded, Survived.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ