17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Παρουσίαση βιβλίου “Εγκληματολογία: Η κοινοτική αστυνόμευση στην Κύπρο” στην Πάφο

Ο θεσμός της κοινοτικής αστυνόμευσης και η μελλοντική ανάπτυξή του στη σύγχρονη Κύπρο βρέθηκε στο επίκεντρο εκδήλωσης για  παρουσίαση του βιβλίου του Μιχάλη Χατζηδημητρίου  “Εγκληματολογία: Η κοινοτική αστυνόμευση στην Κύπρο”, που διοργάνωσε η Σχολή Νομικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Νεάπολις και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση.


Χαιρετισμούς στην εκδήλωση απηύθυναν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Ζαχαρίας Χρυσοστόμου και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Γιαννάκης Αριστοδήμου.

Ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου τόνισε ότι η κοινοτική αστυνόμευση αποτελεί ένα από τους πιο σημαντικούς στόχους της Αστυνομίας Κύπρου και αυτό διαφαίνεται από το πολύ μεγάλο αριθμό συμμετοχής παρατηρητών (πάνω από 70.000) που είναι απλοί πολίτες, στη βοήθεια του έργου της αστυνόμευσης.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Αντιπρόεδρος του ΕΒΕ Πάφου ανέφερε ότι η ασφάλεια του τόπου δεν είναι μόνο θέμα της δημόσιας τάξης, αλλά είναι και ένα ζήτημα σημαντικό για την οικονομική ανάπτυξη και ευημερία του τόπου.

Ο Λέκτορας Νομικής του Πανεπιστημίου Νεάπολις Γιώργος Δημητριάδης προέβη σε σύντομη παρουσίαση του συγγραφέα και του βιβλίου και ανέφερε ότι αυτό αποτελεί σημαντική προσθήκη στη βιβλιογραφία για τις ποινικές επιστήμες στην Κύπρο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ