21.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΠΑΡΑΞΕΝΑ: Μυστήριο σε φωτογραφία Παφίτη κυνηγού- Παράξενο πλάσμα ή σκιά; (ΕΙΚΟΝΑ)

Όταν λίγο μετά τις 8 απόψε μας πήρε τηλέφωνο ένας αναγνώστης του PafosPress.com και μας είπε ότι σε μια φωτογραφία που βγήκε σε εκπαιδευτική εξόρμηση κυνηγόσκυλων φίλου του εμφανίστηκε εξωγίηνος. Η αλήθεια είναι ότι μας φάνηκε αρκετά αστείο και ενστικτωδώς γελάσαμε.

Του ζητήσαμε να μας στείλε τη φωτογραφία να τη δούμε.

Την έστειλε και όντως διακρινόταν μια περίεργη σκιά στο βάθος δεξιά την οποία μάλιστα φαινοταν να κοιτούσε και ο σκύλος. Ζητήσαμε στη πορεία να μας στείλε στο email του PafosPress.com τη γνήσια φωτογραφία σε καλύτερη ανάλυση και όχι μέσω Facebook Messenger γιατί η ποιότητά της αλλοιώνεται. Το έκανε και αυτό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όντως στη φωτογραφία που ακολουθεί (ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΓΕΘΟΣ) διακρίνεται μια σκιά που μοιάζει με ένα περίεργο πλάσμα. Το είδαμε, το ξανά είδαμε, ρωτήσαμε 2-3 φίλους να μας πουν τη γνώμη τους για το τι ακριβώς βλέπουν;

Ο ένας μας είπε ότι μοιάζει με πίθηκο, ο άλλος δεν πίστευε ότι είναι στην Πάφο ο τρίτος ότι απλά είναι μια οφθαλμαπάτη και ο τελευταίος ότι πρόκειται για δέντρο.

Οι αναγνώστες που την έστειλαν στο PafosPress.com αναφέρθηκαν σε μυστήριο πλάσμα ίσως εξωγήινο. Εμείς μιας και δεν πιστεύουμε και πολύ στους εξωγήινους αλλά και επειδή δεν μπορούμε να το ερμηνεύσουμε ούτε να το αναλύσουμε περαιτέρω αποφασίσαμε να το μοιραστούμε μαζί σας.

Η φωτογραφία τραβήχθηκε αρχικά για το κυνηγόσκυλο που ήταν σε κατάσταση φέρμας σε περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, κάτω απο το πεδίο βολής στην Αναρίτα. Όταν επέστρεψε στο σπίτι με μια καλύτερη παρατήρηση της φωτογραφίας διέκρινε αυτό που βλέπετε και εσείς.

Τι ακριβώς σας φαίνεται πως είναι;

ΠΑΤΗΣΤΕ ΠΑΝΩ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΠΛΗΡΕΣ ΜΕΓΕΘΟΣ 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ