24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Παραθαλάσσιες υπερπολυτελείς επαύλεις με άρωμα από…Pelagos

Pelagos Beachfront Residences – Παραθαλάσσιες υπερπολυτελείς επαύλεις

Το ζωηρό μπλέ χρώμα και ο ήλιος της Μεσογείου είναι τα στοιχεία που ενέπνευσαν την Aristo Developers να δημιουργήσει το ασύγκριτης ομορφιάς και υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής οικιστικό συγκρότημα PELAGOS.

To νέο έργο του ομίλου, που έρχεται να επισφραγίσει την ηγετική παρουσία της Aristo Developers στον τομέα ανάπτυξης ακινήτων, αγκαλιάζει έναν πανέμορφο παραλιακό κολπίσκο, σε μία τοποθεσία απαράμιλλου φυσικού κάλλους, δίπλα από αμμώδεις παραλίες, σε μια από τις πιο ειδυλλιακές τοποθεσίες της Επαρχίας Πάφου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Pelagos Beachfront Residences αποτελείται από 47 πολυτελέστατες ανεξάρτητες επαύλεις 3, 4 και 5 υπνοδωματίων μοντέρνου σχεδιασμού συνδυάζοντας παράλληλα με μοναδικό τρόπο στοιχεία της παραδοσιακής μεσογειακής αρχιτεκτονικής ώστε να συνάδουν απόλυτα με το φυσικό περιβάλλον.

Τον σχεδιασμό του έργου υπογράφουν τρία βραβευμένα και καταξιωμένα αρχιτεκτονικά γραφεία δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην λεπτομέρεια με στόχο την κατασκευή ενός πραγματικού έργου τέχνης.

Κάθε κατοικία έχει σχεδιαστεί ώστε να απολαμβάνει στο μέγιστο την μαγευτική θέα της θάλασσας προσφέροντας στους ιδιοκτήτες του έργου ανέσεις ασύγκριτα υψηλών προδιαγραφών.

Οι επαύλεις διαθέτουν μεγάλες ιδιωτικές πισίνες, κήπους, ευρύχωρους ενιαίους και λειτουργικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους επενδυμένους με επιλεγμένα υλικά διεθνών προδιαγραφών, χώρους γυμναστηρίου και κάβας προσθέτοντας μια μοναδική πινελιά πολυτέλειας και άνεσης ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς αγοραστές απ´όλες τις εθνικότητες.

Με μια πορεία συνέπειας και εμπιστοσύνης πέραν των 40 χρόνων, η Aristo Developers συνεχίζει να αναπτύσσεται σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας έργα διεθνών προδιαγραφών στηρίζοντας την οικονομία της χώρας μας ατενίζοντας παράλληλα με ιδιαίτερη αισιοδοξία το 2020 με νέες εντυπωσιακές αναπτύξεις ποικίλων έργων. 

Για περισσότερες πληροφορίες και πλήρη παρουσίαση του Pelagos Beachfront Residences  και άλλων έργων του ομίλου επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.aristodevelopers.com

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ