20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

#Παρά Τρίχα…«έγκλημα» στις Αρόδες !

Φυσικά δεν μιλούμε για εγκληματική ενέργεια αλλά για την σατιρική κωμική παράσταση της ερασιτεχνικής Θεατρικής Ομάδας ΠΑΡΩΔΙΑ με τίτλο #Παρά_Τρίχα που θα παρουσιαστεί στην πλατεία Πάνω Αρόδων το Σάββατο 11 Αυγούστου και ώρα 830μμ.

Η παράσταση διοργανώνεται από το Κοινοτικό Συμβούλιο Πάνω Αροδων και το Σύνδεσμο Ανάπτυξης Πάνω Αρόδων που μας προσκαλούν να περάσουμε ένα όμορφο σαββατόβραδο με μπόλικο γέλιο στο όμορφο και γραφικό χωριό τους.

Η παράσταση είναι γεμάτη με ισχυρές ενέσεις γέλιου, καυστικού χιούμορ, καθώς και εμπνευσμένη από τα κυπριακά δεδομένα, σάτιρα. Οι ηθοποιοί ανεβαίνουν στη σκηνή για να λύσουν ένα μυστηριώδες «έγκλημα» που αναστατώνει τους κατοίκους ενός χωριού και περιπλέκει την ήδη «περιπλεκομένη» καθημερινότητα τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η αναζήτηση του δράστη και το αστυνομικό δαιμόνιο των κατοίκων συνθέτουν σουρεαλιστικές και ευτράπελες καταστάσεις επί σκηνής. Μια Κύπρος από τα παλιά με μπόλικες δόσεις επίκαιρης σάτιρας και χιούμορ υπόσχονται ένα #παρά_τρίχα θρίλερ μυστηρίου με άφθονο και απεριόριστο γέλιο!

Το σενάριο, καθώς και η σκηνοθεσία ανήκουν στον Δωρόθεο Δωροθέου, ενώ η μουσική επιμέλεια στον Ανδρέα Λιασή.

 Είσοδος Δωρεάν.

 Πληροφορίες : Γιώτα 99838294

 Ακολουθεί το Video trailer της παράστασης

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ