18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

“Πανικός” στο Αεροδρόμιο Πάφου για την Christina Aguilera [ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚO BINTEO]

Πανικός στην κυριολέξια επικράτησε στο Αεροδρόμιο της Πάφου λίγο μετά τις 2:00μμ όταν οι εργαζόμενοι αλλά και οι επιβάτες αντελήφθηκαν ότι στις αναχωρήσεις του Αεροδρομίου βρισκόταν μια μεγάλη ντίβα του ξένου πενταγράμμου, η Christina Aguilera!


Τα φλάς πήραν στην κυριολεξία φωτιά, με όλους όσοι βρίσκονταν εκεί να προσπαθούν να αποθανατήσουν τη στιγμή, βγάζοντας έστω και μια φωτογραφία της αγαπημένης τους σταρ.

Η Christina απλή και προσιτή, φορώντας ένα τζιν πουκάμισο με μαύρο παντελόνι, φλατ πέδιλα, καπέλο και γυαλιά, δεν έδειχνε να ενοχλείται από την αγάπη του κόσμου, αντιθέτως, χαμογελούσε και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο πλευρό της και ο αρραβωνιαστικός της ο οποιος πριν η ίδια κατέβει απο το Mercedes αυτοκίνητο που την έφερε στο αεροδρόμιο πήγε και επιθεώρησε στο σημείο ελέγχου διαβατηρίοων ότι όλα ήταν καλά. Ο ίδιος με τη σειρά του πήρε το κινητό του τηλέφωνο και έβγαζε συνεχώς selfies με τον κόσμο αλλά και τους αστυνομικούς που φρουρούσαν το αεροδρόμιο.

Μερικά μέτρα πριν περάσει το σημείο ελέγχου εισιτηρίων η αμερικανίδα σταρ γύρισε στην κάμερα του PafosPress και με χαμόγελο είπε ευχαριστώ στις ευχές μας για καλό ταξίδι!!!


.

... . .

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ