18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Πανηγυρική είσοδος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού«Afro Queen» με τους Boney M στην Πάφο 

Με την είσοδο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού και τη συναυλία με τους θρυλικούς Boney M. το απόγευμα, άρχισαν οι εορτασμοί για το καρναβάλι στην Πάφο.

Η πανηγυρική και θεαματική είσοδος της Βασίλισσας του Καρναβαλιού  «Afro Queen», με τη συνοδεία της Σχολής Χορού Jake Αθανασιάδη των Μαζορέτων της Ακαδημίας Χορού Κωνσταντίνας Χατζηευτυχίου και της Φιλαρμονικής του Δήμου Πάφου, έγινε στη Λεωφόρο Γ. Διγενή και κατέληξε στην Πλατεία Kennedy. Ακολούθως, γύρω στις 18:00 άρχισε το αποκριάτικο γλέντι της Τσικνοπέμπτης, με αποκορύφωμα τη μεγάλη συναυλία των BONEY M, ενώ στο χώρο της εκδήλωσης προσφέρθηκαν ζιβανία και διάφορα συνοδευτικά.

Σε χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ανέφερε πως με την είσοδο της Βασίλισσας του Καρναβαλιού ξεκίνησαν οι καρναβαλίστικες εκδηλώσεις στην Πάφο για ένα δεκαήμερο. Ο κ. Φαίδωνος ανέφερε πως το συγκρότημα BONEY M. ξύπνησε μνήμες της δεκαετίας του 70.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εξάλλου σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της Πολιτιστικής Επιτροπής του Δ. Πάφου Εύρος Λοϊζίδης απηύθυνε πρόσκληση σε ντόπιους, ξένους επισκέπτες της Πάφου να παραστούν στη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση που διοργανώνει ο Δήμος Πάφου το Σάββατο 9 Μαρτίου. Η Πάφος, συνέχισε, διεκδικεί μια θέση στις εκδηλώσεις που γίνονται αυτή την εποχή. Ακολούθως αναφέρθηκε και στην ανάπλαση της Πλατείας Κέννεντυ που συμβάλλει στην διοργάνωση εκδηλώσεων.

Στο μεταξύ την Παρασκευή 8 Μαρτίου, στις 8.00 μ.μ., θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο “Annabelle”, ο Αποκριάτικος Χορός του Δήμου Πάφου στο πλαίσιο του οποίου, θα εμφανιστεί το μουσικό σχήμα «ΠΑΠΙΓΙΟΝ».

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται με τη μεγάλη αποκριάτικη παρέλαση αρμάτων και ομάδων το Σάββατο 9 Μαρτίου στις 15:00 στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στην Κάτω Πάφο. Πριν την έναρξη της Παρέλασης, στις 2.30μ.μ., η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου θα ενισχύσει την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.

Ο Δήμος Πάφου,ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Παφίτικου Καρναβαλιού», θα υπάρξουν οι πιο κάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις:

Η κυκλοφοριακή κίνηση κατά την Αποκριάτικη Παρέλαση, το Σάββατο 9 Μαρτίου, από τη 01.00 μ.μ., μέχρι τις 06.00 μ.μ., δεν θα είναι δυνατή στους πιο κάτω δρόμους: Λεωφόρος Ποσειδώνος (από το ύψος του Ξενοδοχείου “AMPHORA”), Ιάσωνος (από τη διασταύρωση Αγίου Αντωνίου), Διονύσου, Αρτέμιδος, Αλκμήνης (από τη διασταύρωση με την οδό Λήδας), Αποστόλου Παύλου (από τη διασταύρωση της οδού Λήδας) και από το ύψος του Δημοτικού Περιπτέρου προς καφετέρια «Λιμάνι».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ