25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Α. ΒΟΡΚΑΣ: Αυτά που μας ενώνουν και όχι αυτά που μας χωρίζουν

Δεν πρόλαβε να ξεκινήσει η προεκλογική ενόψει των δημοτικών εκλογών του Δεκέμβρη και ήδη το πολιτικό θερμόμετρο ανέβηκε επικίνδυνα και οι αντεγκλήσεις άρχισαν για τα καλά.


 

Σ’ ένα κόσμο ιδανικά πλασμένο θα είμασταν όλοι μαζί στο ίδιο μετερίζι, Παφίτες πολίτες για την Πάφο. Αντί αυτού ήδη διαφαίνεται ο κίνδυνος εκτροχιασμού των πολιτικών τοποθετήσεων και η εκβαράθρωση του πολιτικού λόγου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το καλό της πόλης μας και των κατοίκων της αποτελεί ή τουλάχιστο θα πρέπει να αποτελεί κοινή συνισταμένη για όλους, υφιστάμενους αιρετούς, υποψηφίους, εν δυνάμει υποψηφίους και πολίτες. Αν πάρουμε αυτό ως δεδομένο τότε δεν υπάρχει τίποτα για να χωρίσουμε ούτε κάτι που να αξίζει αντεγκλήσεις και τσακωμούς. Είμαι πεπεισμένος πως υπάρχουν πιο πολλά που μας ενώνουν παρά αυτά που μας χωρίζουν. Αν αυτό ισχύει, τότε ας πιαστούμε από αυτά που μας ενώνουν, για το καλό της πόλης μας και των ανθρώπων της. Σε αντίθετη περίπτωση, οι αντιπαραθέσεις θα γίνουν μένος και το μένος θα γίνει μίσος και μετά δεν συμμαζεύεται.

Ήρεμα λοιπόν και κόσμια και μόνο με βάση αυτά που μας ενώνουν. Οι οποιεσδήποτε αντιπαραθέσεις θα πρέπει να περιοριστούν σε επίπεδο θέσεων και προτάσεων για την πόλη της Πάφου και ευρύτερα και όχι σε προσωπικό ή κομματικό επίπεδο.

Παναγιώτης Α. Βορκάς

Γενετιστής

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ