32.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Πανέτοιμη η Χριστοδούλα Τσαγγαρά για τον τελικό του Voice – Ερμηνεύει τραγούδι ΕΚΠΛΗΞΗ!!! Θα γίνει πανικός!!!

Πάμε όλοι δυνατά να στηρίξουμε την Χριστοδούλα μας! Ένα κορίτσι με φωνή, ψυχή και τρομερά αποθέματα δύναμης! Να φέρουμε το τρόπαιο του The Voice στην Πάφο μας!

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του The Voice η Παφίτισσα Χριστοδούλα Τσαγγαρά μιλάει στο PafosPress.com και τη Σταυρούλα Μιλτιάδου Ιγνατίου για τα συναισθήματα της πριν τη μεγάλη βραδιά, για τη σχέση της με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους, γιατί επέλεξε Σάκη Ρουβά, για τη μάχη της με τα κιλά αλλά και για τα όσα λέγονται για τους Κύπριους που διαγωνίζονται στο παιχνίδι.

Μιλώντας με τη Χριστοδούλα Τσαγγαρά αισθάνεσαι σαν να τη γνωρίζεις καιρό. Όπως τη βλέπουμε να τραγουδάει με όλη της τη ψυχή στη σκηνή του The Voice, με στόχο να καταφέρει να πραγματοποιήσει το όνειρό της, το ίδιο αληθινή και έξω καρδιά είναι και στην καθημερινότητά της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μιλήσαμε χαλαρά, με χιούμορ και με καλή διάθεση για τα συναισθήματά της λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Η Χριστοδούλα είναι πολύ αισιόδοξη και αυτή τη στιγμή που μιλάμε βρίσκεται σε συνεχείς πρόβες μαζί με την vocal coach της την Βασιλική Ρόρρη για να είναι πανέτοιμη στον μεγάλο τελικό…

Μάλιστα μας αποκάλυψε και το είδος του τραγουδιού που θα ερμηνεύσει. Η αλήθεια είναι ότι μας προκάλεσε μεγάλη έκπληξη, κάτι που σίγουρα θα εκπλήξει τόσο τους τηλεθεατές όσο και τους υπόλοιπους coaches. Επιμένει Ελληνικά η Χριστοδούλα γιατί ας μην ξεχνάμε πρόκειται για το ελληνικό The Voice και σίγουρα πρόκειται να μας μαγέψει και τη βραδιά του τελικού με την ερμηνεία της!

Σχετικά με το κλίμα που επικρατεί με τους Κύπριους και τους Ελλαδίτες διαγωνιζόμενους η Χριστοδούλα μας ανέφερε ότι όλα κυλούν ομαλά και το κλίμα ανάμεσά τους είναι πολύ όμορφο και φιλικό. Τα όσα γράφονται στα διάφορα Μέσα μπορεί να προκαλούν τους διαγωνιζόμενος και να διατηρούν μια “κόντρα” ανάμεσα σε Ελλαδίτες και Κύπριους η οποία στην πραγματικότητα υπάρχει μόνο από ένα μικρό μερίδιο κακόβουλων ανθρώπων, όπως ανέφερε, αλλά αυτό δεν επηρεάζει το κλίμα μέσα στο παιχνίδι.

Τα παιδιά-διαγωνιζόμενοι στο παιχνίδι ανέφερε, δεν το βλέπουν έτσι αφού ως καλλιτέχνες που είναι και οι ίδιοι αντιλαμβάνονται ότι ο λόγος που οι Κύπριοι πάνε καλά στο The Voice, είναι γιατί πραγματικά το αξίζουν.

Τη ρωτήσαμε γιατί επέλεξε Σάκη Ρουβά. Χαμογελώντας μας απάντησε πως δεν γινόταν να πει για δέυτερη φορά ΟΧΙ στον Σάκη Ρουβά. ” Είναι ο Σάκης… Είναι μοναδικός, ένας φτασμένος καλλιτέχνης που σίγουρα μπορεί να βοηθήσει νέα παιδιά να ξεκινήσουν σωστά την πορεία τους στο τραγούδι”.  Σημαντικό όμως και καταλυτικός ήταν και ο ρόλος του πατέρα της Χριστοδούλας ο οποίος προέτρεψε την κόρη του όταν χρειάστηκε να την “κλέψουν” άλλοι coaches ότι καλύτερα θα ήταν να συνεχίσει με την ομάδα του Σάκη Ρουβά… Κάτι γνώριζε ο μπαμπάς Τσαγγαράς!!! Ο Σάκης εκτός από ταλέντο πρόσθεσε η ίδια είναι ένας σταρ και αυτό σε κερδίζει.

 

Η Χριστοδούλα από την πρώτη της κιόλας εμφάνιση στα Blinds αναφέρθηκε στο θέμα με τα κιλά της και αποκάλυψε πως με πολλή προσπάθεια κατάφερε να χάσει τα περιττά κιλά και να νιώσει και πάλι καλά με τον εαυτό της. Το θέμα με τα κιλά όπως μας αποκάλυψε ήταν κάτι που την κρατούσε πίσω στο παρελθόν, ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που το θέμα του βάρους ήταν και ένας λόγος για να της “κλείνουν” πόρτες… Δέχθηκε ακόμη και bullying όπως μας εξομολογήθηκε για τα κιλά της.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η Χριστοδούλα διανύει την καλύτερη της φάση τόσο φωνητικά όσο και εμφανισιακά… Είναι και φωνάρα και κουκλάρα!!! και για αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Η Χριστοδούλα μιλώντας για Πάφο εξέφρασε χαρά, απεριόριστη εκτίμηση και τιμή απέναντι σε όλους όσους την στηρίζουν. “Με έχει συγκινήσει η τόση αγάπη, στήριξη και ανταπόκριση του κόσμου… τόσο από την Πάφο που είναι η πόλη μου, αλλά και από όλη την Κύπρο από όπου λαμβάνω καθημερινά αμέτρητα μηνύματα συμπαράστασης, αγάπης καιστήριξης!!!”

Όσον αφορά τον τελικό η ίδια εκφράζοντας αισιοδοξία είπε πως θα τα δώσει όλα για ακόμη μια φορά προσβλέποντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Πάμε όλοι δυνατά να στηρίξουμε την Χριστοδούλα μας! Ένα κορίτσι με φωνή, ψυχή και τρομερά αποθέματα δύναμης! Να φέρουμε το τρόπαιο του The Voice στην Πάφο μας!

Για να στηρίξετε την Χριστοδούλα Τσαγγαρά…

.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ