22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

«ΠΑΓΩΣΤΕ» ΤΟ ΛΙΠΟΣ: Τι είναι η κρυολιπόλυση και που μπορείς να την κάνεις στην Πάφο;

Είναι μη επεμβατική τεχνική μείωσης του τοπικού λίπους. Πρόκειται για την ιατρικά τεκμηριωμένη χρησιμοποίηση της τεχνολογίας του ψύχους, η οποία στοχεύει στην μόνιμη καταστροφή των λιποκυττάρων του υποδόριου ιστού, χωρίς να βλάπτονται οι παρακείμενοι ιστοί. Το λίπος διασπάται σε βάθος δυο έως τεσσάρων μηνών, αφήνοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.


Πως λειτουργεί;
Η κρυολιπόλυση εκμεταλλεύεται την αποδεδειγμένη βάσει μελετών, αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στο ψύχος.
Μέσω της αναρρόφησης με ειδικές κεφαλές, απομονώνεται το λίπος επιλεκτικά στις περιοχές που το έχουν ανάγκη και μειώνεται αυτόματα η αιματική ροή. Η αναρρόφηση βοηθάει την πιο βαθιά και ομοιόμορφη κατανομή του ψύχους. Με την χρήση ειδικών μεμβρανών πριν την τοποθέτηση των κεφαλών διασφαλίζεται η ασφάλεια των τριγύρω ιστών, της επιδερμίδας αλλά και του κολλαγόνου κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Η κρυσταλλοποίηση των λιποκυττάρων οδηγεί στο θάνατό τους τις επόμενες εβδομάδες και η απομάκρυνση τους γίνεται μέσω του λεμφικού και ανοσοποιητικού συστήματος. Η διαδικασία αυτή είναι σταδιακή και ελεγχόμενη οπότε δεν εμπερικλείει κανέναν κίνδυνο για τον ανθρώπινο οργανισμό.

ΚΑΝΕ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ 

Η ταχύτητα σκοτώνει


cooltech-innovaΤι να περιμένω κατά τη διάρκεια της θεραπείας;

Αρχικά είναι απαραίτητη η εκτίμηση από τον ειδικό που θα κάνει την τοποθέτηση των κεφαλών για τα ακριβή σημεία εφαρμογής, τον προσανατολισμό των κεφαλών και τη μέγιστη δυνατή κάλυψη της λιποζώνης.
Δεν απαιτείται γενική ή τοπική αναισθησία, μόνο η εφαρμογή ειδικών προστατευτικών μεμβρανών.
Η αναρρόφηση των κεφαλών δημιουργεί ένα στιγμιαίο αίσθημα τραβήγματος και πίεσης ενώ η αίσθηση ψύχους φεύγει λίγα λεπτά μετά την εφαρμογή.
Κατά την διάρκεια της μιας ώρας που διαρκεί η θεραπεία, ο πελάτης είναι αναπαυτικά ξαπλωμένος.


Τι να περιμένω μετά τη θεραπεία;

Εφόσον η κρυολιπόλυση συνιστά μια μη επεμβατική μέθοδο, δεν πονάει και δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας. Οι ιστοί πέραν του λιπώδους σε αντίθεση με άλλες τεχνικές λιπόλυσης δεν υφίστανται καμία βλάβη και αυτό επιτρέπει την άμεση επιστροφή στις καθημερινές μας δραστηριότητες.
Η περιοχή μετά την αφαίρεση των κεφαλών είναι ερυθρή για λίγες ώρες, ενώ για λίγες ημέρες πιθανόν να παρατηρηθούν αιματώματα, ευαισθησία στην αφή, υπαισθησία (μούδιασμα), κνησμός (φαγούρα) ή οίδημα τοπικά.

ΚΑΝΕ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ 

Ποιοι είναι οι ιδανικοί υποψήφιοι για κρυολιπόλυση;
Η θεραπεία της κρυολιπόλυσης δεν αφορά όλο το σώμα και δεν είναι λύση στην παχυσαρκία. Πρόκειται για ποσότητες ανενεργού λίπους, υποδόριου και όχι σπλαχνικού το οποίο ανθίσταται σε δίαιτες και γυμναστική. Ιδανικοί υποψήφιοι είναι άνθρωποι κοντά στο φυσιολογικό σωματικό βάρος οι οποίοι έχουν περιοχές εναπόθεσης λίπους οι οποίες είναι μεγαλύτερες του 1.5 εκατοστού και δεν συνοδεύονται από ιδιαίτερη περίσσεια δέρματος .

maxresdefaultΠοιες είναι οι συνήθεις περιοχές που εφαρμόζεται;
Η χρήση διαφορετικού μεγέθους κεφαλών μας παρέχει την δυνατότητα αντιμετώπισης διαφορετικών περιοχών όπως :
– άνω και κάτω κοιλιακή χώρα
– πλάγια κοιλιακή χώρα («λαβές το έρωτα»)
– γλουτοί (ψωμάκια)
– έσω μηροί
– γόνατα
– χέρια
– πλάτη.

Ποιο το αποτέλεσμα, πότε είναι εμφανές και πόσο διαρκεί;
Με κάθε θεραπεία κρυολιπόλυσης εκτιμάται ότι αποπίπτει (πεθαίνει) 20% – 40% του αριθμού των λιποκυττάρων στην περιοχή της εφαρμογής. Από την στιγμή που τα λιποκύτταρα κρυσταλλοποιούνται και αποπίπτουν δε ξαναδημιουργούνται εφόσον τηρείται μελλοντικά ένας υγιεινός τρόπος ζωής. Το αποτέλεσμα;; ξεκινά να γίνεται ορατό 20 ημέρες μετά την συνεδρία και η τελική εκτίμηση του είναι στις 60-90 ημέρες, οπότε εκτιμάται αν θα ακολουθήσει επόμενη συνεδρία.

ΚΑΝΕ ΚΡΥΟΛΙΠΟΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ 

Τι μπορεί να επισπεύσει – μεγιστοποιήσει το αποτέλεσμα;
H απόδοση της θεραπείας αυξάνεται όταν τουλάχιστον 3 εβδομάδες πριν την εφαρμογή και στα μεσοδιαστήματα μεταξύ των συνεδριών ακολουθείται διατροφή πλούσια σε μονοακόρεστα, μέτρια σε πολυακόρεστα και φτωχή σε κορεσμένα λιπαρά οξέα.
Είναι σημαντικό σε κάποιες περιπτώσεις να προηγούνται ή να παρεμβάλλονται θεραπείες με ραδιοσυχνότητες ή τεχνικές πρεσσοθεραπείας και μηχανική κινητοποίησης ιστού (μασάζ).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κρυολιπόλυση και άλλες θεραπείες αλλά και για τα πακέτα προσφορών αποταθείτε στα τηλέφωνα 26 947 600 και 99 909 449

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΔΕΡΜΑ ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΕΙ ΥΓΕΙΑ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ