22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Παγκύπρια ρεκόρ και μετάλλια απο τα “ιπτάμενα δελφίνια” του Ν.Ο. Πάφου

Πολλές επιτυχίες, μετάλλια και παγκύπριες επιδόσεις, πέτυχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, οι οποίοι συμμετείχαν στους 17ους Διεθνείς Βενιζέλειους αγώνες κολύμβησης, στις 14 – 15 Απριλίου 2018, στα Χανιά.

Ξεχώρισαν οι τρεις νέες παγκύπριες επιδόσεις, που πέτυχαν ο Αντώνης Πατσαλίδης στα 400μ Μικτή Ατομική και ο Χρήστος Μανώλη στα 1500μ. ελεύθερο στην κατηγορία παίδων και Αγάθης Μανώλη στα 400μ μικτή ατομική στην κατηγορία Παγκορασίδων Β’.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΔΣ του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, ο Αντώνης Πατσαλίδης εξασφάλισε τρία αργυρά μετάλλια, στα 400μ Μικτή Ατομική, στα 50μ `Υπτιο και στα 200μ Ύπτιο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Χρήστος Μανώλη κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στα 800μ Ελεύθερο, και χάλκινο μετάλλιο στα 1500μ Ελεύθερο.

Η Αγάθη Μανώλη εξασφάλισε χρυσό μετάλλιο στα 400μ Μικτή Ατομική.

Η Εροχίνα Μαρία εξασφάλισε το χάλκινο μετάλλιο στα 100μ Πρόσθιο, όπως και στα 200μ Πρόσθιο.

Ο Μάρκος Δημητριάδης κατέκτησε χάλκινο μετάλλιο στα 100μ Πρόσθιο.

Επιπρόσθετα, οι Χατζηευσταθίου Νικόλας, Χατζηευσταθίου Λούκας, Νικολάου Αντώνιος, Σειρανίδης Πέτρος, Μερέζας Γιώργος και Λοιζίδη Βασίλεια ήταν οι άλλοι αθλητές που συμπλήρωναν την αποστολή του Ναυτικού Ομίλου και πολλοί από αυτούς κατάφεραν να περάσουν στους τελικούς του απογεύματος με ατομική βελτίωση των χρόνων τους.

Το Δ. Σ. του Ναυτικού Ομίλου Πάφου, συνεχάρη τα παιδιά για τις επιτυχίες τους, τον αρχιπροπονητή της ομάδας Δημήτρη Καρύδη, την Ντίνα Συρίγγου εθελόντρια και την κ. Νικολέττα Ευριπίδου, ιατρό της ομάδας, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ