20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Πέφτει η θερμοκρασία τις επόμενες ημέρες

Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί,  ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.


Απόψε ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι κυρίως αίθριος.  Τοπικά δυνατό να παρατηρείται αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση.  Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί,  ασθενείς και παροδικά στα δυτικά παράλια μέχρι μέτριοι, 3  με 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19  βαθμούς στο εσωτερικό και τα δυτικά παράλια,  γύρω στους 21  στα υπόλοιπα παράλια και στους 18  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.  Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4  μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.  Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό,  στους 30  στα δυτικά παράλια,  γύρω στους 32  στα υπόλοιπα παράλια και στους 28  βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την ∆ευτέρα,  την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος,  αλλά τοπικά θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις.  Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ