21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Πέραν του 90% οι πληρότητες το Σεπτέμβριο στην Πάφο 

Ικανοποιημένος από τις πληρότητες των μηνών Σεπτεμβρίου Οκτωβρίου και Νοεμβρίου είναι ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Τοπικού ΠΑΣΥΞΕ Θάνο Μιχαηλίδη.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως καταγράφονται καλές πληρότητες της τάξης 90% και ακόμη πιο  ψηλά τους μήνες Σεπτέμβριο και Οκτώβριο  σημειώνοντας ωστόσο πως παραμένει η μείωση της ρωσικής αγοράς να δημιουργηθεί κάποια προβλήματα στις πληρότητες των ξενοδοχειακών μονάδων.

Αναλόγως του μεγέθους της ρωσικής αγοράς σε κάθε ξενοδοχείο η πληρότητα μπορεί να  μειώνεται περισσότερο συμπλήρωσε .

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως ο Σεπτέμβρης και  ο Σεπτέμβρης είναι καλοί μήνες αλλά καλός αναμένεται να είναι και ο φετεινός χειμώνα.

Σε σχέση με τον αριθμό των ξενοδοχείων που θα παραμείνουν ανοικτά την χειμερινή περίοδο, ο  πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ είπε πως κάποια ξενοδοχεία που είχαν κλείσει πέρσι για σκοπούς εργασιών ανακαίνισης φέτος θα παραμείνουν ανοικτά.

Ο αριθμός των ξενοδοχείων συνέχισε, που θα παραμείνουν ανοικτά αυξάνεται και μάλιστα σε ικανοποιητικά επίπεδα σημειώνοντας πως ενθαρρυντικό είναι το γεγονός ότι η ξενοδοχειακή βιομηχανία συνεχίζει να επενδύει στην αναβάθμιση του προϊόντος που προσφέρουμε στους τουρίστες.

Ερωτηθείς για το ποια αγορά κρατά τα σκήπτρα επισκεψιμότητας στην  Επαρχία Πάφου ο κ. Μιχαηλίδης ανέφερε πως τα σκήπτρα κρατά  η Αγγλική αγορά και ακολουθεί η γερμανόφωνη Ευρώπη ενώ το Ισραήλ θα κινηθεί αρκετά τον Σεπτέμβρη λόγω και των εορτών που έχει αν και είναι μια μικρή αλλά σχετικά καλή αγορά.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ