28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Στην Πάφο 35μελης επιχειρηματική αποστολή από τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Κοζάνης 

35μελής αποστολή από τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Κοζάνης βρίσκεται στην Πάφο με σκοπό την πραγματοποίηση επιχειρηματικών συναντήσεων και εκδήλωση γευσιγνωσίας με εδέσματα με γλυκά των περιοχών Φλώρινας και Κοζάνης με την χρήση τοπικών προϊόντων.

Η επιχειρηματική αποστολή από τα Επιμελητήρια Φλώρινας και Κοζάνης πραγματοποιείται μετά το σύμφωνο Φιλίας και Συνεργασίας των Επιμελητηρίων Πάφου και Φλώρινας πριν περίπου τρία χρόνια που είχε ως αποτέλεσμα την συνεργασία τους στους τομείς επιχειρηματικότητας, πολιτισμού και εξωστρέφειας.

Στόχος της επιχειρηματικής αποστολής είναι η δικτύωση των επιχειρήσεων της Πάφου της Φλώρινας και  της Κοζάνης στον αγροδιατροφικό τομέα τον τουριστικό και τον γαστρονομικό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση οι επιχειρηματικές συναντήσεις πραγματοποιήθηκαν χθες ενώ σήμερα θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση γευσιγνωσίας καθώς και παρασκευή ειδών ζαχαροπλαστικής από ειδικευμένο σεφ τόσο τοπικών όσο και ελληνικών προϊόντων.

Στην αποστολή συμμετέχουν τρεις βραβευμένη Σέφ της Π.Ε. Φλώρινας και ένας ζαχαροπλάστης καθώς και 30 επιχειρηματίες από την Π.Ε. Φλώρινας και την Π.Ε. Κοζάνης.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ