18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

To Πάφος 2017 πάει… στην Παναγιά!

Την εκδήλωση διοργανώνει το πρόγραμμα , της Κοινωνικής Συμμετοχής της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης

Το πρόγραμμα της Κοινωνικής Συμμετοχής του Οργανισμού Πάφος 2017, μετά τις απόλυτα επιτυχημένες εξορμήσεις σε Επισκοπή, Αμαργέτη, Λυσό και Κέδαρες επισκέπτεται αυτή τη φορά το χωριό Παναγιά, την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017, από τις 08.30-15.00 μ.μ. , μέσα από μια αλλιώτικη περιήγηση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με τον Ματθαίο Ιεροκηπιώτη, εκ των Μελών της Κοινωνικής Συμμετοχής του Οργανισμού Πάφος 2017 και Υπεύθυνο της Εκδρομής, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 100 άτομα, γεγονός που φανερώνει και το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για τέτοιου είδους περιηγήσεις.

Οι επισκέπτες της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας, θα δουν το φημισμένο μοναστήρι της Χρυσορρογιάτισσας, θα επισκεφθούν το πατρικό σπίτι του Μακαρίου, πρώτου προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, το μουσείο λαικής τέχνης, το Πολιτιστικό Κέντρο και το αρχαίο εκκλησάκι της Παναγίας Χρυσελεούσης, το οποίο αποτελεί μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ουνέσκο.

Τέλος, μια εξαιρετική περιπατική διαδρομή, θα καταλήξει στον εκδρομικό χώρο του Μονασιήλακα, όπου θα υπάρξει δεξίωση, από το Κοινοτικό Συμβούλιο Παναγιάς και το Σύνδεσμο Αποδήμων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ