21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Έχω πάρα πολλούς λόγους να επιλέξω την Runstop Business Solutions

Με μια εμπειρία τριάντα και πλέον χρόνων στην αγορά της Πάφου η εταιρεία Runstop Business Solutions δικαίως θεωρείται κορυφαία στην παροχή υπηρεσιων σε θέματα Τεχνολογίας και μηχανών γραφείου.

Με όπλο στη φαρέτρα της το άρτιο καταρτισμένα και πολυάριθμο προσωπικό της η Runstop Business Solutions προσφέρει στον πελάτη της άμεση ανταπόκριση, επαγγελματισμό και ποιότητα στην εξυπηρέτηση.

 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα στελέχη της Runstop Business Solutions δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στο after sales service παρέχοντας ταυτόχρονα αμεσότητα στην αντιμετώπιση κάθε προβλήματος αλλά και λογικές και προσιτές τιμές.

Η Runstop Business Solutions ξεκίνησε την πορεία της τον Δεκέμβριο του 1988 και στο πέρασμα του χρόνου απέδειξε ότι όχι μόνο εδραιώθηκε στη συνείδηση του κόσμου της Πάφου αλλά μέρα με την ημέρα κερδίζει ολοένα και πιο σταθερή πελατεία στον απαιτητικό κόσμο της Τεχνολογίας.

Ο ανταγωνισμός τριάντα και πλέον χρόνια όχι μόνο δεν πτόησε τα στελέχη της εταιρείας αλλά τη βοήθησε να γίνει καλύτερη και να σταθεροποιήση την ηγετική της θέση στο εμπόριο της παφιακής οικονομίας.

www.runstop.com.cy

 

Έχοντας ως στόχο να ξεπερνάει τις προσδοκίες των πελατών της η ομάδα της Runstop  Business Solutions διαθέτει μια μεγάλη γκάμα επώνυμων προϊόντων για κάλυψη όλων των αναγκών για ένα γραφείο ή κατάστημα.

Στην Runstop Business Solutions μπορείτε να βρείτε ανάμεσα σ’ άλλα HP servers, Pc’s, laptops, TOSHIBA copiers και laptops, RICOH copiers, BROTHER printers, Gladius Pos systems, Micrelec cash registers, UBNT wifi systems και πολλά πολλά άλλα προϊόντα από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες στον κόσμο.

Ένα ποιοτικό στοιχείο που επίσης καθορίζει την πετυχημένη αυτή πορεία της Runstop Business Solutions και την καθιστά σήμερα κορυφαία εταιρεία στην Πάφο είναι ότι εκεί στα γραφεία της στην Ελευθερίου Βενιζέλου στην Πάφο, εκτός από τον εκθεσειακό χώρο λειτουργεί το εργαστήριο επιδιόρθωσης της εταιρείας με την μεγαλύτερη ομάδα τεχνικών που υπάρχει στην Πάφο για να μπορεί να προσφέρει στους πελάτες σωστές και κυρίως άμεσες λύσεις δίχως επιπλέον και αχρείαστες χρεώσεις.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ