23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Πάμε και για το Πρωτάθλημα! Vamos Παφιακάραααααα

Αρχίζει το «πάρτι» τίτλου στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ Ανδρών Α’ Κατηγορίας. Green Αir Παφιακός και Ομόνοια, μετά τη φοβερή μάχη στον τελικό Κυπέλλου, μπαίνουν ξανά στο παρκέ, αυτήν τη φορά για τον τίτλο του πρωταθλητή. Η σειρά στους τελικούς των πλέι-οφ αρχίζει από την Κλειστή Αίθουσα «Αφροδίτη» στην Πάφο και ο πρωταθλητής κρίνεται στις τέσσερεις νίκες.


Οι δύο φιναλίστ βρίσκονται από την Α’ φάση του πρωταθλήματος ισόπαλοι με 1-1. Σε έναν τέτοιο αγώνα όμως, όπως φάνηκε και στον τελικό Κυπέλλου, δεν χωρούν προγνωστικά, αν και η παφιακή ομάδα λόγω έδρας έχει το προβάδισμα στα χαρτιά. Ο κυπελλούχος Παφιακός θα παραταχθεί με μια πολύ σημαντική απώλεια αφού ο Ελλαδίτης κεντρικός Γ. Ασπιώτης τραυματίστηκε στον τελικό και θα λείψει από το υπόλοιπο της σεζόν. Το μεγάλο κενό θα αναπληρώσει ο Σέρβος κόουτς Μ. Γκρέσιτς με τους Ν. Κωνσταντινίδη και Βαλεντίνο Ανδρέου, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στον τελικό του Κυπέλλου. Δεν αποκλείεται ο Κ. Ευσταθίου να καλύψει τη θέση του διαγώνιου. Η Ομόνοια πάει στην Πάφο με στόχο να «κλέψει» τη νίκη και να πάρει προβάδισμα τίτλου. Παρά την ήττα στον τελικό, η αντίδραση της ομάδας ικανοποίησε τους πάντες στους «πράσινους» και πάνε στην Πάφο μόνο για τη νίκη. Ο κόουτς Σάββας Σάββα έχει πολλές επιλογές στη διάθεσή του, αφού στον τελικό του Κυπέλλου οι παγκίτες Αδάμου, Σωτήρης Πετρακκίδης έκαναν τη διαφορά.

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ – ΑΠΟΕΛ
Τα ντέρμπι για την 3η θέση ξεκινούν από τη Λεμεσό (20.00) με τις ομάδες Καπάτσος Νέα Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ να παρουσιάζονται έτοιμες να ανταποκριθούν. Κοινές συνισταμένες και των δύο ότι έχουν μεγάλη αδράνεια -πέραν των 15 ημερών- και ότι διεκδικούν μια υψηλή θέση στη βαθμολογία έπειτα από καιρό. Στους αγώνες της «regular season» οι δυο ομάδες πέτυχαν από μια νίκη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ  – ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ
Το  δικό του ενδιαφέρον έχει και ο αγώνας για την 5η και 6η θέση που θα διεξαχθεί στις 20:00 στο Γήπεδο Δερύνειας. Η Αναγέννηση, μετά το σπάσιμο έδρας τη Δευτέρα, προηγείται με 2-1 και θέλει τη  νίκη για να καταστεί το φαβορί. Ο Ελλαδίτης προπονητής Γιάννης Μέλκας στον πρώτο αγώνα χρησιμοποίησε βασικούς. Η Ανόρθωσις έχασε στις λεπτομέρειες στην έδρα της και πάει στη Δερύνεια για την ισοφάριση. Ο Ελλαδίτης προπονητής Αντώνης Παπαδόπουλος ποντάρει σε όλο το ρόστερ του και χρησιμοποιεί νεαρούς και εξελίξιμους πετοσφαιριστές.

– See more at: http://www.sigmalive.com/sports/all-other-sports/volleyball/416336/sirkoui-titlou-me-proto-stathmo-tin-pafo#.dpuf

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ