19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ο Όμιλος ΛΕΠΤΟΣ ενισχύει δυναμικά την παρουσία στην Αίγυπτο

Με Μεγάλη επιτυχία έκλεισε τις πύλες της  η διεθνής κτηματική έκθεση, “Cityscape Egypt 2016”, η οποία έγινε αυτές τις μέρες στο Κάιρο και στην οποία εντυπωσίασαν με την παρουσία τους οι καλύτερες εταιρείες Αγοράς, Ανάπτυξης και Πώλησης Ακίνητης Περιουσίας στην Μέση Ανατολή.

Δυναμική παρουσία ωστόσο σημείωσε με την συμμετοχή στην έκθεση και η ΛΕΠΤΟΣ ΕΣΤΕΗΤΣ, η οποία με πολυμελή ομάδα από τα τμήματα Μάρκετινγκ και Πωλήσεων από την Κύπρο και Ελλάδα αλλά και από τα γραφεία και τις αντιπροσωπείες της στην Αίγυπτο, παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία τα αναπτυξιακά έργα του Ομίλου τόσο στην Κύπρο όσο και στα Ελληνικά νησιά. Το ενδιαφέρον τόσο των Αιγυπτίων αγοραστών και επενδυτών όσο και των ξένων που διαμένουν στην περιοχή προσέλκυσαν κυρίως  τα έργα του Ομίλου στην Πάφο και τα Χανιά, τα οποία είναι καινοτόμα και πρωτοποριακά αλλά και οι ίδιες οι περιοχές οι οποίες είναι πανέμορφες και προσφέρουν ασφάλεια, καθαρό περιβάλλον, αλλά και κοσμοπολίτικη ζωή.

Ο Γενικός Διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Λεπτός  Σάκης Χ’Αλεξάνδρου  δήλωσε χαρακτηριστικά «Η παρουσία μας στην Αίγυπτο χρονολογείται από τις αρχές της δεκαετίας του 1980. Καταβάλλουμε  μεγάλες προσπάθειες προβολής για ανάδειξη όχι μόνο της εταιρίας μας, αλλά της   Κύπρου και των Ελληνικών νησιών. Παράλληλα ο Όμιλος μας προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες επένδυσης και αγοράς σε αναγνωρισμένα έργα υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής τόσο στην Κύπρο όσο και στην Ελλάδα»

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Όμιλος Λεπτός , ένας από τους μεγαλύτερους,  ηγετικούς ομίλους στην ανάπτυξη γης στην Μεσόγειο, με 55 χρόνια εμπειρία και με παραπάνω από εικοσιπέντε χιλιάδες πελάτες,  επενδύει στο μέλλον σχεδιάζοντας έργα με ξεχωριστή ταυτότητα, υψηλή αρχιτεκτονική και ποιότητα. Με τα 325 έργα του να δηλώνουν ότι ανήκει πλέον στην ελίτ των μεγάλων εταιρειών με διεθνή ταυτότητα και ακτινοβολία γεγονός που αντανακλά και στην πατρίδα μας στις δύσκολες αυτές οικονομικές συνθήκες. Έργα που θέτουν τον πήχη ψηλά και στοχεύουν στην εξωστρέφεια και στη δυναμική ανάπτυξη και επέκταση του Ομίλου στην Κύπρο, την Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ