18.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Ο Όμιλος Εταιριών Symeonides στηρίζει την Europa Donna Κύπρου σε πολλά μέτωπα!

Ο Όμιλος εταιριών Symeonides στηρίζει με κάθε προσπάθεια την εκστρατεία ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού, αλλά και οικονομικής ενίσχυσης της Europa Donna Κύπρου, στέλνοντας σε όλες τις γυναίκες που εργάζονται στον όμιλο Symeonides για τα γνωστά brands του ομίλου, Marks & Spencer (Λεμεσού, Λάρνακας, Πάφου και Παραλιμνίου) και Costa Coffee ενημερωτικό υλικό από την Europa Donna  που αφορά την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, την υγεία του μαστού και πρακτικές αυτοεξέτασης του στήθους.


 

Επιπρόσθετα, ο Όμιλος Εταιριών Symeonides, δώρισε σε όλες τις γυναίκες που εργάζονται στις εταιρείες του, τα ροζ βραχιόλια  Europa Donna, που συμβολίζουν τον αγώνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Η προσπάθεια σωστής πληροφόρησης αποκτά ιδιαίτερη σημασία όταν μιλάμε για μια ασθένεια που επηρεάζει μία στις εννέα γυναίκες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπρόσθετα, στα πλαίσια της προσπάθειας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, τα καταστήματα Marks & Spencer ενισχύουν οικονομικά το έργο της Europa Donna Κύπρου, κάνοντας δωρεά €1 από την πώληση του κάθε σουτιέν στο τμήμα εσωρούχων.  Η δωρεά αυτή θα ισχύει από την 10η μέχρι και την 31η Οκτωβρίου 2016.

Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της φιλοσοφίας και της καθημερινής πρακτικής του ομίλου εταιρειών Symeonides’, και κάθε χρόνο γίνονται ακόμη πιο έντονες προσπάθειες για κοινωνική προσφορά και στήριξη της κυπριακής κοινωνίας.

Η πρόληψη και η έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού μπορεί να σώσει ζωές! Ας στηρίξουμε όλοι λοιπόν αυτή την μεγάλη προσπάθεια, και ας περάσουμε το μήνυμα αυτό σε κάθε γυναίκα!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ