21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Ο Όμιλος Εταιρειών Aristo Developers εγκαινιάζει νέα γραφεία στην Αίγυπτο

H Aristo Developers εγκαινίασε το δεύτερο γραφείο πωλήσεων της στο Κάιρο, την κοσμοπολίτικη πρωτεύουσα της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου.  Το νέο γραφείο του Ομίλου στεγάζεται στο πολυτελές ξενοδοχείο Marriott, ένα κτίριο ορόσημο της περιοχής Zamakek του κεντρικού Καΐρου.

Τα εγκαίνια του γραφείου της εταιρείας πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Μαρτίου 2019 σε μια λαμπρή τελετή την οποία τίμησαν με την παρουσία τους υψηλοί προσκεκλημένοι, ανάμεσά τους και  ο Εξοχότατος Πρέσβης της χώρας μας στο Κάιρο κ. Χάρης Μορίτσης, πλήθος συνεργατών της εταιρείας, μεγάλος αριθμός πελατών καθώς και εκπρόσωποι μέσων μαζικής ενημέρωσης, οι οποίοι κάλυψαν την εκδήλωση.

 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εκ μέρους της Aristo Developers παρέστησαν η κα. Χριστίνα Αριστοδήμου Director, κ. Τάσος Σταύρου Group Sales & Operations Manager, ο κ. Issam Nasser Λειτουργός Ανάπτυξης Επιχειρήσεων σε Αραβόφωνες χώρες και τα μέλη του οργανισμού που στελεχώνουν τα νέα γραφεία της εταιρείας στο Κάιρο.


Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο κ. Τάσος Σταύρου σε ομιλία του, εξήρε την σημασία της Κυπρο-Αιγυπτιακής φιλίας και της συνεργασίας των δύο χωρών ιδιαίτερα στον τομέα κοινής διαχείρισης των φυσικών ενεργειακών πόρων καθώς επίσης και τα πλεονεκτήματα που έχει η Κύπρος ως κέντρο επενδύσεων ειδικά στον τομέα των ακινήτων. Έγινε επίσης παρουσίαση της Aristo Developers αλλά και του εντυπωσιακού χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει σε όλη την Κύπρο.

 

Η Aristo Developers με εδραιωμένη πλέον την παρουσία της σε Κύπρο, Ελλάδα, Κίνα, Βιετνάμ, Ρωσία και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα ενδυναμώνει την εκπροσώπησή της στην Αίγυπτο ενώ ταυτόχρονα ενισχύει το υφιστάμενο διεθνές δίκτυο συνεργατών της που αριθμεί πέραν από 1,500 εταιρείες και  οργανισμούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ