19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Ο Χρίστος Ελευθεριάδης ο άτυχος δύτης που πνίγηκε στον Ακάμα

Τα στοιχεία του άτυχου δύτη έχουν ήδη δοθεί στη δημοσιότητα απο την Αστυνομία γι’ αυτό και το PafosPress.com τα δημοσιοποιεί. Η Αστυνομία έχει ήδη ενημερωσει την οικογένειά του ενώ έχει οριστεί για αύριο το πρωί και η νενομισμένη νεκροτομή επι της σωρού του.

 

Μοιραία αποδείχθηκε τελικά η μεγάλη αγάπη 41χρονου απο τη Λευκωσία για το ψάρεμα αφού σήμερα άφησε δυστυχώς την τελευταία του πνοή στη θαλάσσια περιοχή του Ακάμα οπου είχε πάει για ψάρεμα με ψαροντούφεκο με φίλο του.  

Ο άτυχος δύτης είναι ο Χρίστος Ελευθεριάδης, 41χρόνων, γιος του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Ομόνοιας Δήμου Ελευθεριάδη ο οποίος σήμερα το πρωί επισκέφθηκε με βάρκα τον Ακάμα με φίλο του για ψάρεμα με τα ψαροντούφεκα.
Γύρω στο μεσημέρι ο άτυχος ψαροντουφεκάς βούτηξε για τελευταία φορά και όταν άργησε να βγει στην επιφάνεια του νερού ο φίλος του που παρέμεινε στη βάρκα ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία.
Στο Κέντρο Έρευνας και Διάσωσης σήμανε συναγερμός και οι άνδρες της Λιμενικής με δυο σκάφη, αλλά και με τη βοήθεια του ελικοπτέρου της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή για να βοηθήσουν στον εντοπισμό του.
Μετά απο έρευνες οι οποίες διήρκησαν σχεδόν τέσσερις ώρες, ο άτυχος Ελευθεριάδης εντοπίστηκε απο φίλους του δύτες, οι οποίοι βοηθούσαν στις έρευνες, στο βυθό της θάλασσας σε βάθος 25 μέτρων και 200 μέτρα μακριά απο το σημείο που χάθηκε.
Φώς στα ακριβή αίτια του θανάτου του αναμένεται να ρίξει η νενομισμένη νεκροτομή επι της σωρού του η οποία θα διενεργηθεί αύριο στις εννέα το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.
Ο Χρίστος Ελευθεριάδης είναι πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ