16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ο συλληφθείς κτηνοτρόφος στο PafosPress: “Μας επιτέθηκαν 20 άτομα και μας παρουσιάζουν και ως εγκληματίες”

Τη δική του εκδοχή στην υπόθεση συμπλοκής ενός κτηνοτρόφου και του υπαλλήλου του με αριθμό ατόμων δίνει σήμερα ο ίδιος ο κτηνοτρόφφος μιλώντας στο PafosPress.com μια ημέρα μετά τη λήξη του διατάγματος κράτησής του.

Πως ο ίδιος έζησε τα γεγονότα, σύμφωνα με τα λεγόμενά του αλλά και πως νιώθει σήμερα με τις διαστάσεις που πήρε το όλο θέμα σε μια εξομολόγηση από καρδιάς.

Διαβάστε τι μας δήλωσε συγκεκριμένα: 

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Ειλικρινά παρακολουθώ με απορία τις εξελίξεις γύρω από το θέμα και πραγματικά διερωτούμαι αν ήμουν εγώ εκεί στη σκηνή ή κάποιος άλλος, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Πως μπορούν δυο άνθρωποι να επιτέθηκαν σε ένα πλήθος νεαρών, να τους κτύπησαν και να τους προκάλεσαν και ζημιά. Απόρω ακόμη πως γίνεται να είμαι εγώ που κάλεσα την αστυνομία σε βοήθεια, να κατέληξα και εγώ και ο υπάλληλος μου και ο πατέρας μου 75 ετών στο Νοσοκομείο, οι δυο ακόμη νοσηλεύονται με τραύματα στα χείλη και στο θώρακα και όλοι αυτοί που μας κτύπησαν, μας πέταξαν πέτρες και μας έσπρωξαν, αλλά επέστρεψαν και στα υποστατικά μας και ήθελαν εξηγήσεις να είναι ελεύθεροι και να μην έχει συλληφθεί έστω και ένας.

Είναι ποτέ δυνατόν να βγαίνει προς τα έξω ότι επιτεθήκαμε σε 10 άτομα. Μας πως γίνεται στα χωράφια μας να βρίσκονταν συνολικά 13 αυτοκίνητα και μέσα σε αυτά να υπήρχαν 10 μόνο άτομα. Τα άτομα ήταν 20 και ίσως και περισσότερα και όταν έγινε το περιστατικό σίγουρα δεν έμειναν με σταυρωμένα τα χέρια. Δεν θέλω να μπω στην ουσία της αντιπαράθεσης γιατί πλέον αυτή θα ξεκαθαρίσει από τη Δικαιοσύνη στο δικαστήριο.

Αλήθεια όμως απορώ πως γίνεται να δεχθήκαμε επίθεση από 20 άτομα και σήμερα να παρουσιαζόμαστε ως εγκληματίες που κτύπησαν και τραυμάτισαν 10 άτομα;

Πως γίνεται, ο ίδιος προσωπικά, όντας τραυματίας, να βοήθησα στον απεγκλωβισμό του οδηγού το οποίο ενεπλάκη στο ατύχημα, κάτι για το οποίο μπορεί να δώσει διαβεβαιώσεις και ο ίδιος ο συνοδηγός ο οποίος με παρακάλεσε να τον βοηθήσω;

Πως γίνεται να κάλεσα την Αστυνομία σε βοήθεια γιατί κινδυνεύω και εγώ και ο πατέρας μου και ο υπάλληλός μου και σήμερα να είμαι και κατηγορούμενος. Γιατί δεν συνέλαβαν ένα από τους εμπλεκόμενους να δούμε πως θα ξετυλιχθεί το κουβάρι της υπόθεσης; Πως γίνεται να διαδίδετε, είτε από τα Μέσα Ενημέρωσης είτε από την Αστυνομία ότι κτυπήσαμε 10 άτομα και στην σκηνή να ήταν 20 και να στηρίζεται όλο αυτό σε 20 μαρτυρίες; Δηλαδή μπήκαμε στο χωράφι και ξεκινούσαμε και κτυπούσαμε ένα ένα, έπεφταν κάτω και οι επόμενοι περίμεναν την σειρά τους;

Επίσης ενδεικτικό της κατάστασης στην οποία βρεθήκαμε είναι η υγεία τόσο του πατέρα μου που νοσηλεύεται ακόμη στο Νοσοκομείο όσο και του υπαλλήλου μου αλλά και του αυτοκινήτου μας το οποίο έχει κτυπήματα από πέτρες.

Αυτά ήθελα να πω, αισθάνθηκα την ανάγκη να μιλήσω στο PafosPress.com γιατί θεωρώ ότι όλο αυτό που παρουσιάστηκε, ότι δήθεν κτυπήσαμε 10 άτομα και τους τραυματίσαμε είναι λανθασμένο. Μπήκαν στις περιουσίες μας, μας επιτέθηκαν και στο τέλος παρουσιαζόμαστε δημοσίως, ούτε λίγο ούτε πολύ και ως κοινοί εγκληματίες. Λυπάμαι αλλά δεν είναι έτσι και αυτό θα διαφανεί στο δικαστήριο”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ