23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Ο πρώτος μαραθώνιος μπύρας στην Κύπρο θα γίνει στην Πάφο

Για πρώτη φορά στην Κύπρο πραγματοποιείται την Κυριακή 30 Ιουλίου ο πρώτος μαραθώνιος μπύρας στην Πάφο.
Ο μαραθώνιος θα αρχίσει στις 6 το απόγευμα με σημείο εκκίνησης την πλατεία 28ης Οκτωβρίου μπροστά από το δημοτικό μέγαρο Παφου με τερματισμό την πλατεία του Μεσαιωνικού κάστρου της Κάτω Παφου . Πρόκειται για μια διαδρομή 4,5 χιλιομέτρων στην οποία θα υπάρχουν κιόσκια από τα οποία θα προσφέρονται στους  δρομείς κρύα μη αλκοολούχα μπύρα. Η συμμετοχή  είναι δωρεάν. Για όσους επιθυμούν να κάνουν την εγγραφή τους μπορούν να καλέσουν στο τηλέφωνο
96 16 40 76  ή να στείλουν τα στοιχεία τους (όνομα / επίθετο / τηλέφωνο) στο email info@mstasy.com ή να επισκεφθούν τη σελίδα στο facebook Paphos Beer Marathon .
Μετά το Beer Marathon ακολουθεί ένα τριήμερο γεμάτο με άφθονη μπύρα ..
Από την Παρασκευή  4/8 μέχρι και την Κυριακή 6/8 θα πραγματοποιηθεί το 7ο Φεστιβάλ Μπύρας στην πλατεία του  Μεσαιωνικού Κάστρου της Κάτω Πάφου .
Το φεστιβάλ , μια από τις μεγαλύτερες διοργανώσεις που γίνονται στην  Πάφο θα περιλαμβάνει 100 και πλέον διαφορετικές μπύρες απ’ όλο τον κόσμο: HB, Keo, Carlsberg, Leon, Septem, Alfa, Somer sby , Guinness,  Heineken, Budvar, Murphy’s , Veddet, Abbot Ale, Boddingtons και πολλές άλλες. Την εκδήλωση διοργανώνει   η MStasy Event management σε συνεργασία με την ΤΥ Investments Entertainment & Promotions με την υποστήριξη του Δήμου Πάφου και του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού.
Το φεστιβάλ θα περιλαμβάνει ζωντανή μουσική , χορούς, πυροτεχνήματα και δραστηριότητες για παιδιά. Την Κυριακή 6 Αυγούστου οι Locomondo θα βρίσκονται για πρώτη φορά στην Πάφο για μια μοναδική Live συναυλία .
 Στην είσοδο θα προσφέρεται ένα συλλεκτικό ποτήρι μπυρας του Paphos Beer Festival με μπύρα της επιλογής σας.
Όλγα Ιωάννου
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ