27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ο Παράσκος Παρασκευά στα 44 του χρόνια μας κάνει περήφανους Παγκόσμια- Παγκόσμια Χρυσά

Δύο φορές στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου –ανάμεσα σε αθλητές από 52 χώρες- κυμάτισε η Κυπριακή σημαία που εκπροσωπήθηκε επάξια από τον Παφίτη πρωταθλητή Master Παράσκο Παρασκευά στα πλαίσια του παγκοσμίου πρωταθλήματος παραδοσιακού Muay Boran που έγινε στην Μπανγκόγκ της Ταϊλάνδη πριν λίγες μέρες.

Αυτή αποτέλεσε μάλιστα την τρίτη συνεχόμενη χρονιά επιτυχιών για τον 44χρονο πρωταθλητή που απέδειξε πως η απόλυτη αφοσίωσή του, η αγάπη για αυτό που κάνει και η σκληρή δουλειά του ξεπερνούν και σπάνε όλα τα όρια!

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Παρασκευά αφοσιωμένος πλήρως στο αγαπημένο του άθλημα κατάφερε τα τελευταία χρόνια να κάνει τους καλύτερους στο χώρο, προπονητές και αθλητές, να υποκλίνονται μπροστά στο πάθος και κυρίως τα αποτελέσματα του.

Συγκεκριμένα ο μαθητής του Master Ekger Mono που είναι μέλος και της οικογένειας της ‘Siamyout Thai Martial Arts Academy’ κατέκτησε την χρυσή κούπα κύπελλο στις φόρμες του Muay Boran , ενώ πήρε και το χρυσό μετάλλιο στο Wai Kru.

Φέτος ο Παράσκος Παρασκευά απο την Πάφο ήταν ο μόνος αθλητής από Κύπρο και Ελλάδα που εκπροσώπησε την Κύπρο και την Ελλάδα στην Ταϊλάνδη σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα κάνοντάς μας πραγματικά υπερήφανους με τις ικανότητές του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Παράσκος κατόρθωσε να έχει και προσωπική τρίτη επιτυχία παίρνοντας και τον πολυπόθητο βαθμό του Master 14 Κhan Silver Mongkol που είναι το διακριτικό.

Μιλώντας στο PafosPress.com ο Παράσκος Παρασκευά τόνισε πως αφιερώνει αυτές τις επιτυχίες στην οικογένειά του και συγκεκριμένα στον αδερφό του, τον μέντορά του και δάσκαλό του Master Ekger Mono, στην γυναίκα του Βασιλική, στα παιδιά του Γωγώ και Μίκη, στον αδερφό του Χαράλαμπο, στους γονείς τους και σε όλους τους Κύπριους και Έλληνες.

Ιδιαίτερα την νίκη την αφιερώνει και στην πόλη μας την Πάφο όπως είπε η οποία τα τελευταία χρόνια βγάζει άξιους αθλητές και πρωταθλητές σε όλα τα αγωνίσματα που σχετίζονται με τις πολεμικές τέχνες.

Ο Παράσκος πέραν από τις επιτυχίες που καταγράφει σε προσωπικό επίπεδο συνεχίζει να διοχετεύει τις γνώσεις του σε μικρά παιδιά, τους αυριανούς πρωταθλητές. Στη σχολή του Siamyout Academy Pafos στο κέντρο της Πάφου οι μικροί αθλητές εκτός από πειθαρχία και πνεύμα πρωταθλητή μπορούν να διδαχθούν τα μυστικά του Muay Thai Boran και του Krav Maga από τον καλύτερο, τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Παράσκο Παρασκευά. 

Μπράβο Παράσκο συνέχισε να μας κάνεις περήφανους!!!

Πληροφορίες: Ufight.gr

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ