18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Ο νεαρός Κυριάκος Αντωνίου της ΠΑΦΟΣ FC σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ο νεαρός μας ποδοσφαιριστής Κυριάκος Αντωνίου μίλησε στο γραφείο επικοινωνίας της ομάδας , από τη Ρίγα της Λετονίας όπου βρίσκεται μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για το πρώτο μέρος της προετοιμασίας.

PAFOS FC MEDIA: Πες μας πώς νιώθεις που βρίσκεσαι στην προετοιμασία μαζί με την Α΄ομάδα

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Είμαι πολύ χαρούμενος. Ήταν ένας από τους στόχους μου να ακολουθήσω την πρώτη ομάδα στην προετοιμασία. Θέλω να ευχαριστήσω τον προπονητή μου για την ευκαιρία που μου δίνει να βρίσκομαι εδώ και θα του αποδείξω ότι αξίζω που βρίσκομαι εδώ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

PAFOS FC MEDIA: Ποιοί είναι οι βασικοί σου στόχοι για την προετοιμασία;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Θέλω να δείξω στον προπονητή ότι μπορώ να είμαι εδώ και θέλω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα.

PAFOS FC MEDIA: Για την νέα περίοδο βλέπεις τον εαυτό σου στην Α’ ομάδα;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Θέλω να παίξω με την Α΄ομάδα σε έναν επίσημο αγώνα. Επίσης θέλω να ακολουθήσω την Εθνική ομάδα Κ17 στα προκρηματικά τον Οκτώβρη. Θα παίξουμε ενάντια στην Πολωνία, Σουηδία και Σαν Μαρίνο και θέλω να είμαι εκεί.

PAFOS FC MEDIA: Μπορείς να μας πεις τους στόχους σου για τα επόμενα 3-5 χρόνια; Που βλέπεις τον εαυτό σου;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Θέλω να γίνω βασικός ποδοσφαιριστής στην ομάδα της Πάφου, όπως επίσης και στην Εθνική ομάδα της Κύπρου κάποια μέρα.

PAFOS FC MEDIA: Πες μας λίγα λόγια για σένα. Πώς και πότε ξεκίνησες να παίζεις ποδόσφαιρο;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο πριν 8 χρόνια στην Ακαδημία της Πάφου και από τότε παίζω για την Πάφο κάθε χρόνο. Απολαμβάνω το να παίζω ποδόσφαιρο το αγαπώ και θέλω να παίζω μια ζωή.

PAFOS FC MEDIA: Τι σου αρέσει στο ποδόσφαιρο; Γιατί το επέλεξες;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Αγαπώ το ποδόσφαιρο επειδή όταν είμαι στο γήπεδο νιώθω ότι μπορώ να κάνω οτιδήποτε. Είμαι χαρούμενος και να νίωθω σαν να έχω όλο τον κόσμο.

PAFOS FC MEDIA: Πώς μπήκες στην ομάδα της Πάφου;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Είναι η ομάδα της πόλης μου και είμαι εδώ επειδή υπήρχαν μόνο δύο ομάδες και έτσι επέλεξα την Πάφο.

PAFOS FC MEDIA: Ποια είναι η θέση που παίζεις;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Παίζω σαν κεντρικός αμυντικός και αμυντικός μέσος και πιστεύω ότι μπορώ να κάνω το καλύτερο σε αυτές τις θέσεις.

PAFOS FC MEDIA: Τι στυλ παιχνιδιού έχεις;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Θέλω να ξεκινάω το παιχνίδι από πίσω, να αναπτύσοομαι και να έχω την μπάλα χαμηλά.

PAFOS FC MEDIA: Ποιά είναι τα πλεονεκτήματα σου στο γήπεδο;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Είμαι ψηλός και δυνατός και νομίζω ότι η δύναμη είναι το πλεονέκτημά μου. Αν κάτι χρειάζεται να βελτιώσω είναι η ταχύτητα μου, θέλω να γίνω ταχύτερος.

PAFOS FC MEDIA: Σχετικά με το σκοράρισμα;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Είμαι καλός στο σουτ και μπορώ να σουτάρω από απόσταση. Επίσης στα στημένα μπορώ να σκοράρω με το κεφάλι.

PAFOS FC MEDIA: Έχεις εμπειρία στις Εθνικές ομάδες στην Κύπρο;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Ναι, έχω παίξει, στην Κ14, Κ15 και Κ17 και έχω σκοράρει δύο γκολ με τις Εθνικές ομάδες από κόρνερ. Πέρασα μπροστά και σκόραρα. Ήταν υπέροχη εμπειρία και χάρηκα πολύ με αυτό. Θέλω να παίξω και με τις Εθνικές των Κ19 και Κ21 τα επόμενα χρόνια και φυσικά στην Εθνική Ανδρών.

PAFOS FC MEDIA: Τι είναι αυτό που σου αρέσει παίζοντας με την Εθνική; Υπάρχει διαφορά παίζοντας με την Εθνική από ότι με την ομάδα σου;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Το συναίσθημα παίζοντας για την Εθνική είναι το καλύτερο στον κόσμο πιστέυω. Να παίζεις για την χώρα σου, να παίζεις για την φανέλα, επειδή αγαπάς την χώρα σου, όλοι αγαπάμε την χώρα μας. Και επειδή αγαπώ την  χώρα μου θέλω να παίξω για την Εθνική.

PAFOS FC MEDIA: Ποιός είναι ο αγαπημένος σου παίχτης; Ή το είδωλό σου;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: O Busquets παίζει ακριβώς όπως θέλω να παίζω, αλλά δεν είναι το είδωλό μου, είναι λίγο πιο απλός ο τρόπος παιχνιδιού του και εγώ θέλω να είμαι πιο ενεργητικός. Ως κεντρικό αμυντικό θα έλεγα τον Sergio Ramos και ως μέσο-αμυντικό τον Tony Kroos. Δεν είναι μέσο-αμυντικός αλλά παίζει στο κέντρο.

PAFOS FC MEDIA: Θέλεις να πεις κάτι στην οικογένειά σου, τους φίλους σου, και να ευχαριστήσεις κάποιους ανθρώπους;

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ: Θέλω να ευχαριστήσω την οικογένειά μου, τον πατέρα μου την μητέρα μου, τον αδερφό μου, όλους γιατί με βοήθησαν. Επίσης τους προπονητές μου στην Πάφο, που με βοήθησαν να βρίσκομαι εδώ και τους ευχαριστώ για αυτό.

PAFOS FC MEDIA: Σε ευχαριστούμε Κυριάκο για την συνέντευξη αυτή. Σου ευχόμαστε καλή τύχη και ευχόμαστε οι φιλοδοξίες σου να γίνουν πραγματικότητα!  

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ