19.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Ο Κυριάκος απο την Πάφο επισκέφθηκε με το κανό του το ιστιοφόρο των €400 εκ. (pics-videos)

Ο Κυριάκος Αργυρίδης απο την Πάφο γνωστός στους φίλους του ως Kerry είχε σήμερα μια φαεινή ιδέα και θέλησε να την μοιραστεί με τους αναγνώστες της αγαπημένης του ιστοσελίδας.

Ο Kerry λοιπόν βρέθηκε σήμερα στο Λατσί για να κάνει γυμναστική. Μετά το πρωϊνό του τροχάδι στον Ακάμα και συγκεκριμένα στα Λουτρά της Αφροδίτης αποφάσισε να κάνει και κοπηλασία. Διαβάστε λοιπόν την εμπειρία του όταν βρέθηκε με το κανό του δίπλα στο πολυτελές ιστιοφόρο των €400 εκ. του Ρώσου δισεκατομυριούχου Andrey Melnichenko.

Διαβάστε τι έγραψε Κυριάκος (Kerry) στο PafosPress.com 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Βρίσκεται ακόμη στην Πάφο ο Ρωσσος δισεκατομμυριούχος Αντρέι Μελνιτσένκο, με το πολυτελές του σκάφος αξίας €400 εκ. το οποίο είναι αγκυροβολημένο στον Ακαμα μπροστά απο το ξενοδοχείο στο Ανασα.

Σημερα το πρωι πήγα για τροχάδι στον Ακαμα, πανω στο ύψωμα Λουτρα της Αφροδιτης.

Οταν εφτασα στο ύψωμα είχα διαπιστώσει ότι μπροστά μου βρισκόταν το Sailing Yacht “A” του Ρώσου δισεκατομμύριο που το ειχε αγκυροβολημένο πριν απο λιγο καιρο στην Λεμεσό.

Έμοιαζε σαν μια εικόνα απο το Pirates of the Caribbean. Σαν ενα πειρατικο πλοίο αγκυροβολημένο σ’ ενα τροπικό νησί! Όταν τελείωσα με το τροχάδι πήρα το κανο και κωπηλάτησα μεχρι το σκάφος και εκλπάγηκα απο το μέγεθος του όπως το είδα από κοντά.

Την ωρα που έφτασα, το προσωπικό έβαζε τα κρεβατάκια και το αντίσκηνο μέσα στο μεταφορικό σκάφος για να τα στήσουν στην παραλια για το ζευγαρι Αντρέι και Αναστασίας  Μελνιτσένκο.

Όταν έφτασαν στο πλευρό του σκάφους με το κανό μου συνάντησα ένα απο τα μέλη του προσωπικού, τον Μ…. απο την Νέα Ζηλανδία με τον οποίο μπόρεσα να έχω μια σύντομη συνομιλία.

Μου ανέφερε πως οι ιδιοκτήτες του σκάφους ζουν για πολλούς μήνες τον χρόνο πανω στο σκάφος ταξιδεύοντας ανά τον κοσμο.

Αυτη την φορα εχουν περάσει 3 μηνες ταξιδεύοντας στην Μεσόγειο Θάλασσα. Μου είπε επίσης πως στις 20 του μηνός θα φύγουν για να επιστρέψουν στη Ρωσία και ότι το σκαφος θα ταξιδέψει στην Τουρκια όπου θα βγει απο το νερό για συντήρηση μεχρι το επόμενο τους ταξιδι.

Αρχικα, μετά που πέρασε λίγο καιρό αγκυροβολημένο στη Λεμεσό, ο Αντρέι ηθελε να ταξιδέψει στα κατεχόμενα για μερικές μέρες αλλα οι Αρχές του σύστησαν να μην το κάνει για λόγους ασφαλείας. Έτσι κατέληξε στον Ακαμα.

Οταν ρώτησα τον Μ…. για τη ζωη του στο σκαφος μου ειχε πει πως δουλεύει με αλλα 40 περίπου άτομα προσωπικό απο την Αγγλια και την Αυστραλια, αρκετές ώρες την ημερα χωρίς day off σε ένα ταξίδι που θα διαρκέσει 3 μηνες.

Όταν τον ρώτησα αν μιλά καθόλου με τον ιδιοκτήτη, μου ειπε πως ο κ. Μελνιτσένκο μιλάει πάντα στο τηλέφωνο για δουλειά.

Το σκαφος ειναι το σπιτι και το γραφείο του. Μέσα στο σκαφος υπήρχαν άλλα δυο ταχύπλοα σκάφη μαζί με ιδιωτικά jet skis. Λίγη ωρα μετά είχα πάει πίσω στην παραλία όπου ξάπλωναν ο Αντρέι με την γυναικα του.

Ήθελα να τους συστηθώ και να βγαλω μια selfie μαζί τους όμως ο κ. Μελνιτσένκο ηταν πολυ απασχολημένος στο τηλεφωνο του!

.......

 

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ