27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ο ΚΟΑΠ αναζητεί υποστατικό για στέγαση στην Πάφο- (Όλες οι λεπτομέρειες)

Ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών (ΚΟΑΠ) ζητά την υποβολή δήλωσης ενδιαφέροντος από φυσικά ή νομικά πρόσωπα που να διαθέτουν υποστατικά προς ενοικίαση για στέγαση του Επαρχιακού Γραφείου του ΚΟΑΠ στην Πάφο.

Για την πρόσκληση ενδιαφέροντος και το έντυπο δήλωσης ενδιαφέροντος, οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς μπορούν να αποταθούν στον ιστότοπο της Αναθέτουσας Αρχής, www.capo.gov.cy στο Μέρος Προσφορές – κάτω από τα όρια.

Τα έντυπα δήλωσης ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν σε κλειστό φάκελο στο κιβώτιο προσφορών ή να αποσταλούν στην Αναθέτουσα Αρχή με συστημένη ταχυδρομική επιστολή στην διεύθυνση Μιχαήλ Κουτσόφτα 20, 2000, Λευκωσία, η οποία θα πρέπει, με ευθύνη του ενδιαφερόμενου οικονομικού φορέα, να παραληφθεί από την Αναθέτουσα Αρχή μέχρι την Πέμπτη 04/10/2018 και ώρα 12:00 μ.μ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη δεύτερη περίπτωση, στον εξωτερικό φάκελο ή στο περίβλημα, θα πρέπει να αναγράφεται η φράση: «Προς Αρχείο: Ο παρών φάκελος να μην ανοιχθεί αλλά να τοποθετηθεί στο κιβώτιο προσφορών».

Παρακαλώ όπως αναγράφετε πως πρόκειται για τον «Διαγωνισμό για την Ενοικίαση Υποστατικού του ΚΟΑΠ στην Πάφο, Αρ. Πρόσκλησης ΟΑΠ/ΧΣΠ/03/18/08».

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες, παρακαλώ όπως επικοινωνείτε με την αρμόδια λειτουργό αγορών, κα Έλενα Αντωνίου, στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο [email protected], ή στο τηλέφωνο 22557664.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ