22.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Ο καιρός μέχρι και την Κυριακή του Πάσχα

Την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που τοπικά, κυρίως κατά τις μεσημβρινές ώρες, θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες νεφώσεις που ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη ελαφρά βροχή στα ορεινά και νότια.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά θαλάσσιοι, ασθενείς, 3 μποφόρ, για καταστούν σταδιακά κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ, ενώ στα νότια και τοπικά στα νοτιοδυτικά το απόγευμα μέχρι ισχυροί, 5 μποφόρ.

Η θάλασσα θα είναι αρχικά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη στα ανατολικά και νότια, και μέχρι ταραγμένη στα υπόλοιπα παράλια, για να καταστεί το απόγευμα γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια παράλια, και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ, και η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Το Σάββατο και την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, παρόλο που παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά άνοδο κατά το τριήμερο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ