23.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ο καιρός απόψε και αύριο θα έχει σύννεφα, ομίχλη και …

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα παράλια θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά στα προσήνεμα μέχρι μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα παραμείνει λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη στα δυτικά και τα νότια, ενώ στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 16 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται νωρίς το απόγευμα, πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, στα ορεινά και σε περιοχές του εσωτερικού. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά το απόγευμα στα προσήνεμα, μέχρι ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα νότια μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 30 στα δυτικά, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμού ς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα καταστούν σταδιακά κυρίως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη.

Απόψε το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά στα παράλια θα εμφανίζονται αυξημένες χαμηλές νεφώσεις ή και αραιή ομίχλη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα αναπτύσσονται νεφώσεις, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά τις απογευματινές ώρες θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή το τριήμερο.

Οι θερμοκρασίες που καταγράφηκαν σήμερα και η σχετική υγρασία στις 3 το απόγευμα ήταν:

Μέγιστη Θερμοκρασία Ελάχιστη Θερμοκρασία Σχετική Υγρασία
Λευκωσία: 33°C 24°C 41%
Αεροδρόμιο Λάρνακας: 35°C 25°C 52%
Λεμεσός: 31°C 25°C 55%
Αεροδρόμιο Πάφου: 29°C 23°C 67%
Παραλίμνι: 35°C 24°C 35%
Πρόδρομος: 26°C 16°C 33%
Πόλις Χρυσοχούς: 31°C 22°C 54%
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ