23.9 C
Paphos
Wednesday, April 17, 2024

Ο Ιβάν ο τρομερός θέλει Πρωτάθλημα και Κύπελλο στην Πάφο

Λίγη ώρα πριν από τον αποψινό κρίσιμο αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα το PafosPress συναντήθηκε με τον 35χρονο Σέρβο ακραίο Ιβάν Τοντοροβιτς.

Ο έμπειρος βολεϊμπολίστας για πρώτη φορά από την ημέρα που ήρθε στην πόλη μας μιλά αποκλειστικά σε κάποιο μέσο για τις φιλοδοξίες που έχει ως παίκτης με τη φανέλα του Παφιακού.

Υπάρχει μπροστά σας το παιγνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα εκτός έδρας. Πόσο σημαντικό θα είναι το αποτέλεσμα για τη συνεχεία του πρωταθλήματος;

Η ταχύτητα σκοτώνει

Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους με εμάς. Όποιος κερδίσει θα αποκτήσει πλεονέκτημα για τη συνεχεία. Πιστεύω πως μπορούμε να τους νικήσουμε.

Στους τελευταίους αγώνες η ομάδα δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Που οφείλετε;

Η προσθήκη του τρίτου ξένου έχει βοηθήσει την ομάδα. Πιστεύω πως μπορούμε να παίξουμε ακόμη καλύτερο βόλεϊ στη συνέχεια. Σε κάθε παιγνίδι θέλουμε να παίρνουμε την νίκη. Έχουμε ομάδα με μεγάλες δυνατότητες.

Υπάρχουν τομείς στο παιγνίδι σας που θέλετε να βελτιώσετε;

Πάντα υπάρχουν πράγματα για να βελτιώσεις. Μόνο με σκληρή δουλεία και σοβαρότητα μπορείς να φτάσεις εκεί που θέλεις .

Πως πρόεκυψε το ενδιαφέρον από τον Παφιακο. Με ποια κριτήρια αποφάσισες να έρθεις ;

Είχα αγωνιστεί ξανά στην Κύπρο με τη φανέλα της Νέας Σαλαμίνα. Έφυγα στη συνεχεία για την Γάλλια. Ήθελα παρά πολύ να επιστρέψω και πάλι εδώ. Όταν μου έγινε πρόταση δεν το σκέφτηκα καθόλου. Ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα που καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες μου. Στον Παφιακο τα πάντα λειτουργούν στην εντέλεια.

Πως αξιολογείς το επίπεδο των κύπριων παικτών;

Υπάρχουν πολύ καλοί Κύπριοι παίκτες σε όλες τις ομάδες. Το επίπεδο τους σε σχέση με πιο παλιά έχει ανέβει παρά πολύ. Ο λόγος είναι ότι πλέον τους δίνονται ευκαιρείς για να δείξουν την αξία τους κάτι που δεν συνέβαινε πριν. Οι ομάδες που έχουν κάλους Κύπριους είναι αυτές που μπορούν πιο εύκολα να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα. Ο Παφιακος έχει τέσσερεις διεθνείς στο ροστερ του.

Ποσό ψήλο είναι το επίπεδο του πρωταθλήματος;

Πάντα στην Κύπρο το επίπεδο ήταν πολύ καλό. Φέτος είναι πιο ανταγωνιστικό και δύσκολο. Υπάρχουν τέσσερις ομάδες που θα παλέψουν μέχρι το τέλος για τον τίτλο.

Ποσό ικανοποιημένος είσαι από τον εαυτό σου μέχρι τώρα;

Είμαι ευχαριστημένος. Πιστεύω όμως ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα. Είμαι αποφασισμένος να εργαστώ σκληρά για να δικαιώσω αυτούς που με έφεραν στην ομάδα. Την χρόνια που πέρασε ο Παφιακος έφτασε πολύ κοντά στον τίτλο αλλά δεν τα κατάφερε. Μπορεί να το επιτύχει φέτος.

Ο Παφιακος είναι μια ομάδα που πάντα θέλει να είναι στην κορυφή. Όλοι μας από την αρχή είπαμε ότι στόχος μας πρέπει να είναι το νταμπλ. Πιστεύω ότι έχουμε όλες τις δυνατότητες για να το καταφέρουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να το επιτύχουμε.

Τι θέλει να πεις στους φίλους της ομάδας;

Ο κόσμος πρέπει να συνεχίσει να έρχεται στο γήπεδο. Πρέπει να είναι διπλά μας για να μπορέσουμε εμείς οι παίκτες να φέρουμε το πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Πάφο.

Συνέντευξη στον Κώστα Ιωάννου

*Θερμές ευχαριστίες στον φυσιοθεραπευτή της ομάδας κ. Ντράκισα ο όποιος βοήθησε σημαντικά στο να γίνει η συνέντευξη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ