15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Συντονιστών ERASMUS στην Πάφο 

Συντονιστές Erasmus, ακαδημαϊκοί, ερευνητές, λειτουργοί γραφείων καριέρας και σταδιοδρομίας  και  εμπειρογνώμονες από διάφορα πανεπιστήμια της Ευρώπης, συμμετείχαν στον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών Erasmus που διοργάνωσε το 15ο Ετήσιο συνέδριο Erasmus- Eracon, το οποίο πραγματοποιήθηκε στη Κύπρο  μεταξύ 1ης και 5ης Μαΐου 2019.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus οι συμμετέχοντες αντάλλαξαν ιδέες για περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας μεταξύ των Πανεπιστημίων και Ιδρυμάτων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης και τη διασύνδεσή τους με την αγορά εργασίας.

Όπως αναφέρεται ο  Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφου, Καθηγητής Παντελής Σκλιάς, καλωσόρισε τους διοργανωτές του Συνεδρίου, τον Ευρωπαϊκό Σύνδεσμο Συντονιστών Erasmus, τους Εκπροσώπους από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τη Διευθύντρια του Ιδρύματος Διαχείρισης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων (ΙΔΕΠ) Διά Βίου Μάθησης και τους συμμετέχοντες του συνεδρίου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επιπρόσθετα ο  Πρύτανης ανέδειξε τη σπουδαιότητα και την χρησιμότητα του συνεδρίου.

Οι συμμετέχοντες προέρχονταν από 40 διαφορετικές χώρες της Ευρώπης. Στο τέλος της διοργάνωσης οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν πολιτισμικά δρώμενα και κυρίως κυπριακούς παραδοσιακούς χορούς από τον Λαογραφικό Όμιλο Κτήμα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ