24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Μόνο ο Δρ. Μουτήρης απείχε από τη στάση εργασίας και όχι ολόκληρη η Καρδιολογική Κλινική

Μόνο ο επικεφαλής της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, Δρ. Ιωσήφ Μουτήρης και όχι ολόκληρη η Καρδιολογική Μονάδα, όπως αρχικά είχε δημοσιευθεί, απείχε σήμερα από τη δίωρη στάση εργασίας της ΠΑΣΥΚΙ.

Όπως το PafosPress.com είναι σε θέση να γνωρίζει όλοι οι καρδιολόγοι της Καρδιολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου, πλην του κ. Μουτήρη, τήρησαν την απόφαση της συντεχνίας τους και παρευρέθηκαν στην σύναξη των γιατρών που έγινε στο αμφιθέατρο του Νοσοκομείου Πάφου για ενημέρωσή τους γύρω από τις ενέργειες της συνδικαλιστικής τους οργάνωσης.

Να σημειωθεί ότι η πιο πάνω εξέλιξη, σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον τόσο του Νοσοκομείου όσο και των ασθενών, φαίνεται να δημιούργησε μπέρδεμα και ταλαιπωρία στους ασθενείς της Καρδιολογικής Κλινικής. Οι ασθενείς είχαν ενημερωθεί από τα Μέσα Ενημέρωσης ότι η Κλινική θα λειτουργούσε κανονικά, κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε στο 100% αφού υπήρχαν σοβαρές ελλείψεις λόγω και της προσωρινής απουσίας των υπολοίπων γιατρών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η πιο πάνω στάση των υπολοίπων καρδιολόγων επιβεβαιώθηκε στο PafosPress.com και από τη Διεύθυνση του Γενικού Νοσοκομείου Πάφου.π

Να σημειωθεί ότι στην στάση εργασίας δεν συμμετείχε ούτε η υπεύθυνη του Τμήματος Πρώτων Βοηθειών, Δρ. Νεοφύτα Χρυσάνθου. 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ