22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Ο Δήμος Πάφου σε πάει κρουαζιέρα στην Αλεξάνδρεια (ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ)

Ο Δήμος Πάφου ανακοινώνει ότι οι δημότες Πάφου που ενδιαφέρονται για συμμετοχή στην κρουαζιέρα στην αδελφοποιημένη πόλη της Αλεξάνδρειας που θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου έως τη Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019, μπορούν να αποτείνονται για πληροφορίες και κρατήσεις στα τηλέφωνα  26822854 και 26822352.

Διευκρινίζεται ότι οι συγκεκριμένες διευθετήσεις και τιμές αφορούν μόνο τους κατοίκους Πάφου. Οι τιμές περιλαμβάνουν διαμονή σε καμπίνες του πλοίου αναλόγως διαθεσιμότητας, τους φόρους και άλλες υπηρεσίες και όλα τα γεύματα στο πλοίο, καθώς και καλλιτεχνικό πρόγραμμα και τις υπηρεσίες του πλοίου.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης στην ιστορική πόλη της Αιγύπτου περιλαμβάνει και μεγάλη συναυλία με τον γνωστό ελλαδίτη τραγουδιστή Δάκη, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αλεξάνδρεια. Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου το βράδυ και θα είναι ανοικτή για όλους τους συμμετέχοντες στην κρουαζιέρα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο Δήμος Πάφου βρίσκεται σε συνεννόηση με το Κυβερνείο της αδελφοποιημένης πόλης για τη διαμόρφωση του υπόλοιπου προγράμματος της επίσκεψης και λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν αργότερα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ