20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Ο Γιώργος από την Πάφο βρέθηκε στη Ρωσία και στο Manipolazione Internazionale στα πλαίσια του IAESTE

Ο Γεώργιος Αλιχανίδης από την Πάφο είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου στον τομέα της Αρχιτεκτονικής. Μόλις πρόσφατα συμμετείχε με επιτυχία σε μια πρακτική άσκηση στο Manipolazione Internazionale στη Μόσχα.

Ο νεαρός φοιτητής μας επιλέγηκε για να συμμετάσχει στο συγκεκριμένο πρόγραμμα στη Ρωσία από τη Διεθνή Ένωση Ανταλλαγής Φοιτητών της Κύπρου (IAESTE).

Μια τέτοια εμπειρία βοηθάει κάθε φοιτητή να αποκτίσει περισσότερες γνώσεις και να δει μεγαλύτερη εικόνα από αυτή που μέχρι σήμερα είχε σε θέματα εμπειρογνωμοσύνης, υψηλών δεξιοτήτων καθώς και κοινών δράσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το IAESTE διαδραματίζει πολύτιμο ρόλο στο χώρο εργασίας και στον ακαδημαϊκό χώρο, βοηθώντας τα Πανεπιστήμια και τις εταιρείες να προσλάβουν τους καλύτερους σπουδαστές για βραχυπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα σχέδια και να επωφεληθούν από νέες ιδέες, νέες προοπτικές και, σε πολλές περιπτώσεις, να βελτιώσουν πολύγλωσσες δεξιότητες.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα συμμετέχουν φοιτητές από τους τομείς της επιστήμης, της μηχανικής, της τεχνολογίας και των εφαρμοσμένων τεχνών, παρέχοντας μια πολύτιμη ευκαιρία στους σπουδαστές να ξεκινήσουν τη σταδιοδρομία τους σε επιλεγμένους τομείς.

Η πρόσθετη εμπειρία στο εξωτερικό επιτρέπει στους μαθητές να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, να δημιουργήσουν ένα παγκόσμιο δίκτυο φίλων και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν να αφήσουν το στίγμα τους μελλοντικά στη σύγχρονη παγκόσμια οικονομία.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ