25.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Θα μας “κάψει” ο Αύγουστος! Θα “χτυπήσει” 40άρια και βάλε…

Αυτό το μήνα να πίνετε πολλά υγρά και να ντύνεστε ελαφριά.


Το απόγευμα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά παροδικά στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη.

Το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά αργότερα και νωρίς το πρωί αναμένεται τοπικά χαμηλή νέφωση και αραιή ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς 3 αλλά αρχικά στα παράλια μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη στα δυτικά αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και το εσωτερικό. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά μεταβλητοί, ασθενείς 3 μποφόρ, για να καταστούν σταδιακά νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά στα προσήνεμα παράλια, ισχυροί 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη αλλά παροδικά στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 39 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 32 στα δυτικά, γύρω στους 35 στα υπόλοιπα παράλια και στους 30
βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη Δευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα.Τα επίπεδα υγρασίας θα είναι αυξημένα στα παράλια.

Οι θερμές αέριες μάζες και τα 40+ δεν φαίνεται να υποχωρούν πριν από τις 10 του μήνα.


Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ