Η υγιεινή του σπιτιού μας είναι πολύ σημαντική, όπως το απαιτούν και οι τελευταίες εξελίξεις!

Ο ατμός θεωρείται ένας από τους πιο οικολογικούς τρόπους καθαρισμού, αποτελώντας την ιδανικότερη επιλογή σε σχέση με το συμβατικό καθαρισμό.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με αφορμή τα τελευταία γεγονότα, το Paphos Homemarket σας παρουσιάζει τον ατμοκαθαριστή της Matestar Mat-Cl, ο οποίος σκοτώνει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, για ένα υγιές περιβάλλον, στη τιμή των 34.95€ μόνο.

Ας δούμε, όμως, αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους αξίζει κανείς να επενδύσει σε έναν ατμοκαθαριστή.

1. Βαθύς καθαρισμός όλων των επιφανειών

Χάρη στην υψηλή πίεση(bar) που μπορούν να παράξουν οι ατμοκαθαριστές, έχουν ισχυρή και αποτελεσματική δράση καθαρισμού. Η δύναμη του ατμού μπορεί να αφαιρέσει και τον πιο επίμονο λεκέ. Ακόμη, προσφέρει βαθύ καθαρισμό σε μεγάλες επιφάνειες (π.χ. δάπεδα, χαλιά, μοκέτες, τοίχους, κ.α.).

2. Απολύμανση όλων των επιφανειών

Η μεγάλη αποτελεσματικότητα απολύμανσης, 99,99% κατά των μικροβίων, ακάρεων και μικροοργανισμών, οφείλεται στην υψηλή θερμοκρασία (110°C), με περιορισμένο ποσοστό υγρασίας, που μπορούν να αναπτύξουν οι ατμοκαθαριστές.

3. Καθάρισμα χωρίς χημικές ουσίες

Ο καθαρισμός μόνο με ατμό, χωρίς τη χρήση χημικών καθαριστικών, είναι φιλικότερος προς το περιβάλλον, αρκετά οικονομικότερος για εσάς, και πολύ ασφαλέστερος για την υγεία σας (ο ατμός αντικαθιστά πολλά από τα απορρυπαντικά που χρησιμοποιείτε για καθαρισμό).

3+1. Γρήγορο και αποτελεσματικό καθάρισμα

Η χρήση του ατμοκαθαριστή βρίσκει εφαρμογή σε πάρα πολλές, διαφορετικές επιφάνειες, αντικαθιστώντας πολλά από τα παραδοσιακά μέσα καθαρισμού, εξοικονομώντας χρόνο και χρήμα.

Γιατί να επιλέξετε τον ατμοκαθαριστή της Matestar Mat-Cl;

  • Ο ατμοκαθαριστή της Matestar Mat-Cl έχει χωριτηκότητα 350mL νερού, ενώ η θερμοκραίσα των 110ο C μπορεί να σκοτώσει  το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων και να απολυμάνει.
  • Συνεχής λειτουργία ατμού 7-10 λεπτά.
  • 180 μοίρες ακροφυσίου για να μπείτε σε στενούς χώρους και κάτω από έπιπλα.
  • κλειδαριά.
  • 3 Bar πίεση.
  • Ελαφρύ σχέδιο.
  • Ροή ατμού 25g-40g / min
  • Περιλαμβάνονται τα αξεσουάρ: Εύκαμπτος σωλήνας 55cm, Καθαρισμός παραθύρων, Καθαρισμός ρούχων, Υφάσματα, Κύπελλο μέτρησης, Χωνί, Ακροφύσιο, Βούρτσα.
  • Ισχύς: 900-1050W