18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ο Ανδρέας Φακοντής είναι ο νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ

Ο βουλευτής Πάφου του ΑΚΕΛ, Ανδρέας Φακοντής είναι ο νέος επαρχιακός Γραμματέας της Επαρχιακής Επιτροπής του κόμματος στην Πάφο μετά από χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του σώματος.

Η συνεδρίαση στην οποία παρευρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του κόμματος, Άντρος Κυπριανού, είχε δυο θέματα στην ημερήσια διάταξη. Τις πολιτικές εξελίξεις για τις οποίες τα μέλη της Ε.Ε. ενημερώθηκαν από τον Γ.Γ. του ΑΚΕΛ και τις αρχαιρεσίες για την πλήρωση της θέσης του Επαρχιακού Γραμματέα.

Ο Ανδρέας Φακοντής εξελέγη με μυστική ψηφοφορία στη θέση του Επαρχιακού Γραμματέα, χωρίς ανθυποψήφιο, εξασφαλίζοντας το 100% των ψήφων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε σύντομο χαιρετισμό του μετά την εκλογή του ο νέος Επαρχιακός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, διαβεβαίωσε τα μέλη του σώματος ότι “όπως τόσα χρόνια δίνει τον καλύτερο του εαυτό για προώθηση των προβλημάτων της Επαρχίας έτσι και τώρα από την νέα έπαλξη προσφοράς που είναι η θέση του Ε.Γ. θα εργαστεί με ζήλο και αποφασιστικότητα για να δικαιώσει τις προσδοκίες τόσο των μελών όσο και των φίλων και υποστηρικτών του ΑΚΕΛ”.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ