15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ: Ο Αβέρωφ διαφήμιζε σήμερα την Χαραυγή

Ο ΔΗΣΥ δεν θα πορευτεί στην προεκλογική περίοδο με αντιπαραθέσεις, δήλωσε ο Πρόεδρος του κόμματος Αβέρωφ Νεοφύτου, όταν κλήθηκε να σχολιάσει την κριτική που άσκησε ο Γ.Γ. του ΑΚΕΛ στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας σε σχέση με την έκθεση του Γ.Γ. του Ο.Η.Ε.

Σε δηλώσεις στη Πάφο, ο Αβέρωφ Νεοφύτου είπε ότι η Κυβέρνηση και το κόμμα του δεν είναι αγνώμονες ούτε προς τον χώρο του κέντρου, που στήριξε τις πολιτικές για την οικονομία, ούτε στον χώρο της αριστεράς που στήριξε τις προσπάθειες, είπε, για επανένωση του τόπου.

Κάθε πρωι, είπε, όπως διαβάζω όλες τις εφημερίδες διαβάζω και την Χαραυγή. Σήμερα ερχόμενος στην Πάφο διάβασα στην πρώτη σελίδα της Χαραυγής για την έκθεση του Γ.Γ. είπε απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους, προτρέποντας όλους να διαβάσουν την εφημερίδα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

“Διαβάστε το απόσπασμα της έκθεσης που δημοσιεύει πρωτοσέλιδα η εφημερίδα ΧΑΡΑΥΓΗ που κάνει αναφορά, είπε, στον ζήλο, τη θέληση και την αποφασιστικότητα των δυο ηγετών χάριν των οποίων η διάσκεψη στο Κραν Μοντάνα έφτασε σε μια ιστορική ευκαιρία για επίλυση του Κυπριακού.”

Η τουρκική πλευρά, την τελευταία στιγμή, με το ξεκαθάρισμα των θέσεων τους δεν έδωσαν, είπε, την ελπίδα να υπάρξει συνέχεια. Κανένας στην Κύπρο, πρόσθεσε, δεν θα μπορούσε να δεχθεί λύση με τη συνέχιση των εγγυήσεων και την παραμονή τουρκικών κατοχικών στρατευμάτων.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ