22.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Οργανωμένη στρατηγική από το ΕΒΕ Πάφου για προσέλκυση εταιρειών από το Ηνωμένο Βασίλειο

Επίσκεψη στη Μεγάλη Βρετανία προγραμματίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου Ανδρέας Δημητριάδης  με στόχο την προσέλκυση εταιριών από το Ηνωμένο Βασίλειο οι οποίες επιθυμούν να συνεχίσουν να δραστηριοποιούνται εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 


Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο εμπορικής αποστολής στο Ηνωμένο Βασίλειο με την συμμετοχή του Υπουργού Εμπορίου Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Μιλώντας στο ΚΥΠΕ ο κ. Δημητριάδης είπε ότι η Πάφος διαθέτει συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι άλλων επαρχιών αφού έχει ένα καλά οργανωμένο δίκτυο υπηρεσιών που μπορούν να εξυπηρετήσουν αυτές τις εταιρείες βοηθώντας παράλληλα και την τοπική οικονομία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πάφου εκτίμησε ακόμη πως είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος προσέλκυσης φοιτητών τόσο από τη Βρετανία όσο και από άλλες χώρες γεγονός που θα δώσει τεράστια οικονομική ώθηση στην επαρχία Πάφου.

Αναφορικά με τον τομέα του τουρισμού ο κ. Δημητριάδης είπε στο ΚΥΠΕ  πως τόσο το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου όσο και η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Επαρχίας Πάφου καταβάλλουν προσπάθειες να συνδέσουν την Πάφο με άλλους τουριστικούς προορισμούς που δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση τώρα και να επιτευχθεί η προσέλκυση επισκεπτών από την Κίνα.

Πρόσθεσε δε, πως ήδη από την περίοδο του Οκτώβρη αναμένονται σημαντικές επισκέψεις ομάδων Κινέζων τουριστών στην Πάφο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ