24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ονείρου κι Έρωτα Τραγούδια: Συνεχίζει να τιμά την Κύπρο στο εξωτερικό ο Ανδρέας Αρτέμης

Ανδρέα Α. Αρτέμη «Ονείρου κι Έρωτα Τραγούδια» στο «Μουσικό Κουτί» στο Γκάζι, στην Αθήνα.

Μία ξεχωριστή βραδιά μουσικής, ποίησης κι ερμηνείας απήλαυσαν, όσοι εκλεκτοί παρευρέθησαν, την Παρασκευή 11 Μαϊου στις 10 το βράδυ, στο «Μουσικό Κουτί», στο Γκάζι στην Αθήνα στη μουσική παράσταση του μουσικοσυνθέτη Ανδρέα Α. Αρτέμη με το γενικό τίτλο: «Ονείρου κι Έρωτα Τραγούδια».

Ο Κύπριος μουσικοσυνθέτης Ανδρέας Α. Αρτέμης, στην τριαντάχρονη συνθετική του δραστηριότητα έχει εκδώσει σε δικές του παραγωγές είκοσι δύο δισκογραφικές εργασίες ενώ απαριθμεί ένα σημαντικό αριθμό εμφανίσεων με συνθέσεις του, μέσα από πολυμορφικές μουσικοποιητικές παραστάσεις κυρίως στην Ελλάδα, Κύπρο αλλά και στο εξωτερικό.

Σε αυτή τη νυχτερινή μουσική πανδαισία συνθέσεων του στον υπέροχο χώρο «Μουσικό Κουτί», τον πλαισίωναν καλλιτεχνικά με τις ερμηνευτικές τους ικανότητες, η Μαρία Μπεγνή και η Jacqueline Anna Crickitt.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τις αφηγήσεις των ποιητικών κειμένων και το δέσιμο της παράστασης, έχει ο σκηνοθέτης ηθοποιός Χρήστος Γαλάνης.

Φιλική συμμετοχή και της πιανίστριας Νικόλ Καραλή. Ύψιστη τιμή για τον συνθέτη Α.Αρτέμη η βράβευση του για την προσφορά του στον πολιτισμό,από τον πρόεδρο των ΕΝ.Π.ΑΝ (Ενώσεις Πολιτισμού Ανάπτυξης) κ.Γιάννη Γαλάνη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ