22.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

Ομάδα Υποστήριξης Φ. Φαίδωνος: Η Πάφος γύρισε σελίδα και δεν επιστρέφει πίσω. Τα έργα μιλούν

Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει το περιεχόμενο της εξαγγελίας Άκη Χρυσόμηλου εξέδωσε η κίνηση υποστήριξης Φαίδωνα Φαίδωνα.

Η κίνηση η οποία ουσιαστικά προβαίνει στην πρώτη της πολιτική ενέργεια με την παρούσα ανακοίνωση αναφέρεται στην εξαγγελία Άκη Χρυσόμηλου υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων πως σε αυτή ο υποψήφιος Δήμαρχος αποφεύγει να σχολιάσει τα σκάνδαλα τα οποία για δεκαετίες πλήγωσαν και ταλαιπώρησαν την Πάφο.

Αξιοσημείωτο στην ανακοίνωση είναι το γεγονός ότι στην υπογραφή της ανακοίνωσης υπάρχει υποσημείωση ότι η κίνηση υποστήριξης Φαίδωνα Φαίδωνα είναι ανοικτή και χωρίς αποκλεισμούς ή διαχωρισμούς κάτι που προφανώς αναφέρεται στην καθολική στήριξη που φαίνεται να λαμβάνει πλέον απο τα μεγάλα κόμματα, ΑΚΕΛ, ΔΗΚΟ και ΕΔΕΚ η υποψηφιότητα Χρυσόμηλου σε σχέση με την υποψηφιότητα Φαίδωνος η οποία στηρίζεται απο τον ΔΗΣΥ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση: 

Ακούσαμε με προσοχή το περιεχόμενο της εξαγγελίας. Καμία αναφορά για όλα αυτά που για δεκαετίες πλήγωσαν και ταλαιπώρησαν την Πάφο. Δεν θυμάται και δεν άκουσε τίποτα για όλα αυτά ο κ. Χρυσόμηλος, ούτε αντιλήφθηκε οτιδήποτε τα δέκα χρόνια που ήταν Δημοτικός Σύμβουλος; Ποιους δεν θέλει να ενοχλήσει άραγε;
Μια εξαγγελία γεμάτη υπονοούμενα για το σημερινό Δήμαρχο για αυταρχισμό και εκδικητικότητα. Προκαλεί έκπληξη αφού βάφτισε τη χρηστή διοίκηση, τη διαφάνεια και τη μηδενική ανοχή σε παρανομίες, σε αυταρχισμό, αλαζονεία και εκδικητικότητα. Αυτά τα επιχειρήματα ακούγονται από όλους αυτούς, στις παρανομίες των οποίων και στις κάθε είδους σχέσεις διαπλοκής τους, ο σημερινός Δήμαρχος έθεσε τέλος. Μήπως θέλουν να επιστρέψουμε πίσω στην εποχή της ρεμούλας και της ανοχής κάθε είδους παρανομίας ; Είναι λυπηρό να υιοθετούνται από ένα υποψήφιο Δήμαρχο της πόλης τέτοια επιχειρήματα με σκοπό να κερδίσει τις ψήφους αυτών που έφεραν την Πάφο στο χείλος της καταστροφής.

Η Πάφος γύρισε σελίδα και δεν επιστρέφει πίσω. Τα έργα μιλούν !

Ομάδα* υποστήριξης
Φαίδωνα Φαίδωνος

*Ανοικτή χωρίς αποκλεισμούς και διαχωρισμούς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ