29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ- ΠΑΦΟΣ FC: Όλα μηδέν στο Μακάρειο

Χωρίς γκολ και με μέτριο ποδόσφαιρο έληξε 0-0 το παιχνίδι στο Μακάρειο Στάδιο για την 5η αγωνιστική ανάμεσα στον Ολυμπιακό Λευκωσίας και την ομάδα της Πάφου.

Το παιχνίδι δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητος αφού οι δυο ομάδες δεν είχαν κραυγαλέες φάσεις και ευκαιρίες για γκολ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αν και ο Ολυμπιακός φωνάζει για πέναλτι στο 73′ σε βάρος του Σαμάρα το οποίο όμως, όπως φάνηκε και απο τους τηλεοπτικούς δείκτες, δεν ήταν.

Ειδικά στο πρώτο μέρος Ολυμπιακός και Πάφος έκαναν ένα ομολογουμένως μέτριο εώς κακό παιγνίδι έχοντας μόνο από ένα σουτ η καθεμιά. Στα ίδια επίπεδα κυμάνθηκε και το δεύτερο μέρος με την Πάφο να χάνει καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ στο 90′ με απευθείας φάουλ.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με την ισοπαλία αυτή η Πάφος έχει 5 βαθμούς περνώντας πάνω απο τον Αποέλ, με τέσσερις αγώνες όμως (υπολείπεται ο αναβληθέντας αγώνας με τον Απόλλωνα) με μια νίκη (Ομόνοια) και δυο ισοπαλίες (Αλκή και Ολυμπιακό) ενώ ο Ολυμπιακός έπιασε την Αλκή στην 6η θέση με 6 βαθμούς έχοντας τρεις ισοπαλίες (Απόλλωνας, Δόξα, Πάφος) και μια νίκη (Εθνικός Άχνας).

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός: Χίντι, Πουγιούκκας, Πολυκάρπου, Πεχλιβάνης , Τεξέιρα, Τόρες, Κάστρο, Παχίπης, Σαμαράς, Χριστοφίδης, Αντωνίου.

Πάφος: Κόπριβετς, Κομπανί, Ντομίνγκες, Χόριτς, Μπρουλς, Ντεούλ, Γκάμποφς, Φυλακτού, Καμαρά, Μοστεφά, Γκουλόν.

Διαβάστε σχετικά: Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος και ο Υπουργός Μεταφορών δίπλα στην Πάφο FC

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ