19.9 C
Paphos
Thursday, May 2, 2024

Ολοκληρώθηκε η κατάθεση του Φ. Φαίδωνος – Πολλά πρόσωπα για ανάκριση στο ΤΑΕ Πάφου

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η γραπτή κατάθεση στην Αστυνομία του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος χετικά με τη χθεσινή βομβιστική επίθεση η οποία σημειώθηκε στο αυτοκίνητο της μητέρας του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το περιεχόμενο της κατάθεσης του κ. Φαίδωνος θα διερευνηθεί υπεύθυνα και με κάθε σοβαρότητα από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Πάφου.

Εν τω μεταξύ πολλά πρόσωπα έχουν μεταβεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για ανάκριση στο πλαίσιο των ερευνών της Αστυνομίας για εντοπισμό των δραστών της χθεσινής βομβιστικής επίθεσης σε βάρος του οχήματος της μητέρας του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος.
Σημειώνεται πως σε χθεσινές του δηλώσεις το Δήμαρχος Πάφου είχε εκφράσει την ελπίδα όπως το συντεταγμένο κράτος και η συντεταγμένη πολιτεία δράσουν γρήγορα και αποτελεσματικά όχι μόνο για να εξιχνιάσουν αυτή την άνανδρη πράξη αλλά και για να στείλουν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, ότι τέτοιου είδους ενέργειες δεν μπορούν ούτε ανθρώπους αλλά ούτε και ένα κράτος να το απειλούν και να το φιμώνουν με αυτό τον τρόπο.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ