17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις της αντιπροσωπείας Δήμου Χάρκοβο με τους Δήμους της Πάφου 

Tην επιτυχή ολοκλήρωση των συναντήσεων που έγιναν μεταξύ της τετραμελούς αποστολής του Δήμου Χάρκοβο και των Δημάρχου Πάφου  Φαίδωνα Φαίδωνος, της Γεροσκήπου, Πέγειας  και  Αντιδήμαρχου Πόλεως Χρυσοχούς , ανακοίνωσε ο  Επίτιμος Πρόξενος της Ουκρανίας στην Επαρχία Πάφου  Ιωάννης Αριστοδήμου.

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο κ. Αριστοδήμου αναφέρει πως με τους τέσσερις Δήμους έγιναν ξεχωριστές συναντήσεις και συζητήθηκαν θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ και με τους τέσσερις Δήμους έχουν υπογραφεί Πρωτόκολλα συνεργασίας για ανάπτυξη περαιτέρω διμερών σχέσεων και κατ΄ επέκταση συνεργασιών.

Επίσης έχει προγραμματιστεί επίσκεψη, κατόπιν πρόσκλησης φιλοξενίας για συμμετοχή στο Φόρουμ Τουρισμού που θα πραγματοποιηθεί στον Δήμο Χάρκοβο κατά την 15/5 – 18/5/2018 προς τους Δημάρχους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στις  συναντήσεις, προσθέτει στην ανακοίνωση του ο κ. Αριστοδήμου,  θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις σε θέματα Κοινοτικής Στήριξης, εισηγήσεις για βελτίωση των συνεργασιών με στήριξη από την Ε.Ε. και άλλα επίκαιρα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

?

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ