21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Οι 7 παραλίες για τους τετράποδους μας φίλους! 2 απο τις 7 στην Πάφο

Για χρόνια, μια μέρα στην παραλία ήταν εφιάλτης για χιλιάδες κηδεμόνες σκύλων, οι οποίοι υποχρεώνονταν να στερηθούν την θάλασσα, ή να περιορίσουν τον χρόνο του μπάνιου τους για να μην αφήσουν μόνους για πολύ τους τετράποδους φίλους τους, ή ακόμη απλά να…παρανομούν!

Εδώ και λίγα καλοκαίρια όμως, εφαρμόζεται κανονικά η νομοθεσία και έτσι και φέτος σε επτά σημεία σε ολόκληρη την ελεύθερη επικράτεια της Δημοκρατίας, σε κάθε επαρχία, μπορεί κανείς να αντικρύσει και δίποδους και…τετράποδους λουόμενους στον ίδιο χώρο!

Η ταχύτητα σκοτώνει

1. Η παραλία στην τοποθεσία Κασιάνες νότια του αεροδρομίου Λάρνακας, που θεωρείται και η καλύτερη από τις ορισθείσες φέτος!
2.Η παραλία βορειοδυτικά στις εκβολές του ποταμού Έζουσα, στην Αχέλεια, η οποία χάρη στα βότσαλα που καλύπτουν την ακτογραμμή θεωρείται εξαιρετική για άσκηση των σκύλων όπως μας είπε ο πρόεδερος του Κόμματος για τα Ζώα, Κυριάκος Κυριάκου.
3.Η παραλία στην τοποθεσία Καραβόπετρα, στο Μοναγρούλλι, που θεωρείται αρκετά καλή.

4.Η παραλία στην τοποθεσία Πρόλιμνος, δυτικά του Πισσουρίου, που επίσης κρίνεται αρκετά καλή.
5. Η παραλία Γλυκύ Νερό Β’ στο Δήμο Παραλιμνίου, η οποία αναμένεται να έχει και την μεγαλύτερη κίνηση εφόσον είναι και καλή και σε μια αμειγώς τουριστική περιοχή, εξυπηρετώντας και κηδεμόνες και σκύλους.

6.Η παραλία στην περιοχή Πιτίλη, εντός των ορίων του Κοινοτικού Συμβουλίου Νέου Χωρίου, που όμως είναι δύσκολα προσβάσιμη και με βράχια, και τέλος
7.Η παραλία στην τοποθεσία Στερατζιά στον Κάτω Πύργο,που σύμφωνα με τον Κυριάκου αποτελεί τη χείριστη από τις 7 επιλογές λόγω της έντονης δυσκολίας στην πρόσβαση τόσο στην περιοχή γενικότερα όσο και στην παραλία ειδικότερα.

Τα βήματα γίνονται, μέχρι τον τελικό προορισμό όμως, για παραλίες με συγκεκριμένη υποδομή για τετράποδα, ή και γενικής χρήσης παραλίες που να επιτρέπουν το μπάνιο και σε σκύλους, είναι μακρύς ο δρόμος.

Υπενθυμίζουμε ότι υπάρχουν και ξενοδοχεία σκύλων σε όλες τις επαρχίες πλην της Λεμεσού.Σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη City Online.

Πηγή: sigmalive.com

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ