19.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Οι υπεραγορές ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ στηρίζουν και τον πολιτισμό!

Οι υπεραγορές Παπαντωνίου, πάντα με γνώμονα το σεβασμό προς τον άνθρωπο και τον πολιτισμό, ανέλαβαν το ρόλο του Επίσημου Χορηγού των Πολιτιστικών εκδηλώσεων «Πάφος 2017».


Οι υπεραγορές Παπαντωνίου, με ιδιαίτερη χαρά και αίσθημα ευθύνης ,υπέγραψαν συμφωνία αναλαμβάνοντας ως Επίσημος Χορηγός της πόλης της Πάφου, η οποία έχει ανακηρυχθεί «Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2017». «Ο επίζηλος αυτός τίτλος τιμά την πόλη και τον τόπο μας γενικότερα, ενώ η χορηγία μας είναι μια συμβολή σε αυτήν την σπουδαία Πολιτιστική διάκριση», δήλωσε ο κος Παναγιώτης Χαραλάμπους, Διευθυντής Μάρκετινγκ της αλυσίδας υπεραγορών Παπαντωνίου. «Ως αμιγώς Κυπριακή εταιρεία, θεωρούμε καθήκον μας να προσφέρουμε και στον Πολιτισμό του τόπου μας», συμπλήρωσε.

Οι υπεραγορές Παπαντωνίου αριθμούν σήμερα 7 καταστήματα, 5 στην επαρχία Πάφου και 2 στην Λεμεσό. Οι υπεραγορές Παπαντωνίου, έχοντας πάντα ως γνώμονα τον σεβασμό για τον άνθρωπο του τόπου τους, στέκονται αρωγός του Πολιτισμού και στηρίζουν την Πάφο στο ρόλο της ως   «Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πρωτεύουσα 2017».

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ