30.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Οι Ρώσοι ανακαλύπτουν στην Πάφο τη Ρωσία που αγαπούν

Η Πάφος έχει γίνει η νέα αγαπημένη πόλη και πόλος έλξης για τους Ρώσους αγοραστές και επιχειρηματίες τόσο για την αγορά πολυτελών κατοικιών όσο και τις επενδύσεις.

Οι Ρώσοι πλέον επιλέγουν την Πάφο σαν τον ιδανικό τόπο για την κατοικία τους την οποία βλέπουν σαν τον παράδεισο της Μεσογείου. Η πόλη της Πάφου όσο και ολόκληρη η επαρχία είναι η πιο ασφαλής περιοχή στο νησί οπού κάποιος μπορεί να ζήση, να εργαστεί ή να κάνει τις διακοπές του.

Στην επιλογή της Πάφου από τους Ρώσους επιχειρηματίες για την δημιουργία βάσης για την επιχείρηση τους βοηθούν επίσης οι νέες ανεπτυγμένες υπηρεσίες που προφέρει η επαρχία σε θέματα διοίκησης, οργάνωσης , τραπεζικά , φορολογικά , νομικά, καθώς επίσης το χαμηλό κόστος ζωής σε σύγκριση με άλλες πόλεις της Κύπρου και του εξωτερικού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σε αυτό βοηθά επίσης εκτός τον άλλων ο σχεδιασμός για την ανέγερση νοσοκομείου στην Πάφο σε συνεργασία με την Ρωσική Κυβέρνηση στο οποίο θα εφαρμόζονται πρωτοποριακές μέθοδοι για την αντιμετώπιση του καρκίνου .

Στην Πάφο πλέον λειτουργούν Ρωσικά σχολεία, τοπικά ραδιόφωνα , εφημερίδες και περιοδικά σύντομα τηλεόραση όπως επίσης πολλά νέα καταστήματα με ρωσικά προϊόντα .

Οι Ρώσοι νιώθουν καλοδεχούμενοι στην Πάφο όπου ο κόσμος είναι πολύ φιλόξενος και φιλικός καθώς επίσης η κουλτούρα και η θρησκεία είναι παρόμοιες. Συχνά οργανώνονται συναυλίες και φεστιβάλ κινηματογράφου, θεάτρου και μουσικής όπως επίσης και θρησκευτικές λειτουργίες.

Αυτές τις μέρες διοργανώνεται στο Coral Beach Hotel & Resort από το Ρώσικο Πολιτιστικό Κέντρο συναυλία από τον κύκλο “ Η Μουσική των πολεμικών χρόνων”

Το Διεθνές Αεροδρόμιό Πάφου συνδέει πλέον την Ρωσία με πολλές πτήσεις (Rossiya, Globus, Pobeda Airlines), καθ’ όλη την διάρκεια του έτους, γεγονός το οποίο βοηθά άμεσα τόσο τους αγοραστές και επενδυτές ακινήτων , τους επιχειρηματίες καθώς επίσης και τους τουρίστες.

Η ύπαρξη πέντε γηπέδων γκολφ διεθνούς επιπέδου, το άρτιο οδικό δίκτυο , ο καταπληκτικός καιρός και το υπέροχο κλίμα μαζί με την νέα κοσμοπολιτική κουλτούρα στην επαρχία αυξάνουν την καθημερνή προσέλευση Ρώσων αγοραστών, επιχειρηματιών και τουριστών αφού βλέπουν ότι η Πάφος είναι γι’ αυτούς η νέα αγαπημένη τους πόλη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ